Teo Trandafir a luat o decizie radicală, şi-a dat demisia: “Nu voi mai avea timp”.

După ce și-a reluat activitatea în televiziune, Teo Trandafir a făcut o mutare surprinzătoare și s-a retras de la difuzarea radio. Celebra prezentatoare s-a alăturat lui Ilinca Vandici pe Kanal D 2, moderând proaspătul spectacol „Track our Path”, care explorează subiecte de interes din sfera social-media.

Tranziția către televiziune a fost o experiență revigorantă pentru Teo Trandafir, care a recunoscut că perioada petrecută departe de micile ecrane i-a adus avantaje.

„Am acceptat această invitație cu satisfacție și entuziasm. Mă bucur în special de oportunitatea de a lucra alături de Ilinca Vandici, care pentru mine, și nu numai, este un individ remarcabil. O cunosc de mulți ani și consider această colaborare un eveniment extraordinar. Nu am simțit prea acut această perioadă de pauză, fiindcă nu a durat mult. A fost doar o întrerupere scurtă, care poate fi, uneori, benefică.”, a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu exclusiv pentru Spectacola.

Însă, odată cu revenirea în televiziune, Teo Trandafir a fost pusă în situația de a face o schimbare surprinzătoare.

Ascultătorii fideli ai emisiunii de la Radio Impuls, prezentată de Teo Trandafir, vor trebui să facă față unei pauze, deoarece prezentatoarea a decis să se retragă temporar de la radio.

„În ceea ce privește radio-ul, din nefericire, voi renunța, fiindcă emisiunea „Track our Path!” va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2, și nu voi mai avea disponibilitate. Cu toate acestea, podcast-ul „Mind to Mind with Teo” va continua cu siguranță. Încă nu am stabilit cum voi împărți timpul între emisiune și înregistrarea podcastului, dar voi găsi o soluție pentru a gestiona totul corespunzător.”, a explicat Teo Trandafir.

Cu toate acestea, Teo Trandafir a menționat că îi este greu să părăsească complet domeniul radio, deoarece emisiunea sa podcast „Mind to Mind with Teo” va continua să fie înregistrată.