Reînflorirea Lilianei Ștefan: Povestea sa de la 54 de ani, după despărțirea de Dan Bittman.

În 2016, Liliana Ștefan și Dan Bittman și-au urmat căi separate, dar legătura lor rămâne puternică prin intermediul celor trei copii pe care i-au crescut împreună: Marc, Patrick și Alex. Cei trei tineri au ales drumuri diferite în viață, iar Liliana Ștefan, compozitoare talentată, a trecut recent printr-o serie de transformări notabile, atât în plan fizic, cât și profesional.

Cu agenda încărcată în prezent, Liliana Ștefan și-a găsit echilibrul într-o nouă carieră ca psiholog și terapeut, iar în același timp s-a întors cu entuziasm la o altă dragoste veche, dar puternică: proiectul artistic “Cutiuța Muzicală”. Ea a creat recent spectacolul “Cutiuța Muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, o producție dedicată special copiilor, care îmbină muzica, dansul și arta actoricească.

Schimbarea înfățișării lui Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman a fost radicală. Adoptând o nuanță blondă tot mai accentuată și trecând printr-o tunsoare mai scurtă, ea și-a surprins pe toți cu efectul întineritor. Într-o notă umoristică, ea a postat pe rețelele de socializare: “Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă”.

La 54 de ani, Liliana Ștefan a fost întotdeauna o prezență naturală, discretă și feminină. În timpul relației cu Bittman, părul ei era brunet și mai lung, astfel încât schimbarea este evidentă și remarcabilă.

Dan Bittman a fost reticent în a oferi detalii despre viața sa personală, dar recent a făcut unele declarații. Confirmând că este implicat într-o altă relație în prezent, Bittman a menționat că comunicarea cu mama copiilor săi s-a diminuat considerabil. Anterior, comunicarea cu Liliana Ștefan se limita doar la e-mailuri, a dezvăluit el.

În cadrul unui podcast realizat de Teo Trandafir, Bittman a explicat că reconcilierea cu Liliana Ștefan nu este o opțiune, relația lor răcindu-se de ceva vreme. După despărțirea din 2016, cei doi au experimentat o deteriorare continuă a relației lor, în ciuda faptului că au împărțit mulți ani împreună și au crescut trei copii minunați.