Surprize pentru clienții Lidl: Cele mai râvnite produse la ofertă din 13 mai 2024!

Începând de luni, 13 mai 2024, Lidl vă așteaptă cu patru produse adorate de toți clienții! Alimentele vor dispărea rapid de pe rafturi, așa că grăbiți-vă să profitați de cele mai bune oferte.

Lidl aduce pe rafturi, începând de luni, 13 mai 2024, patru alimente dorite de toți clienții! Trebuie să vă grăbiți pentru a prinde aceste oferte irezistibile.

Retailerul își încântă clienții cu noi oferte, chiar începând de luni, 13 mai 2024. Patru produse adorate de toată lumea vor fi disponibile, iar acestea se vor epuiza rapid, așa că primii veniți vor fi și primii serviți.

Lidl este unul dintre cei mai căutați retaileri în rândul românilor, oferind mereu produse de calitate la prețuri accesibile.

Printre produsele care nu lipsesc niciodată din coșul de cumpărături se numără, fără îndoială, apa plată.

În această primă zi a săptămânii, apa plată vine la un preț și mai mic decât înainte, cu o reducere de 24%.

Astfel, o sticlă de apă plată de 1,5 litri poate fi achiziționată la doar 2,19 lei. Dar asta nu este tot! Cârnații de porc de Mangalița sunt și ei prezenți pe rafturile magazinului.

În plus, ouăle ecologice, la un preț foarte accesibil, sunt disponibile acum.

Aceste mezeluri fără E-uri, în cantitate de 450 de grame, sunt disponibile la doar 19,99 lei, așa că se vor epuiza foarte repede.

Atenție, însă, stocul este limitat și aceste produse se pot epuiza încă de la primele ore ale dimineții!

Lista ofertelor nu se oprește aici, pentru că un alt produs cu un preț foarte avantajos este disponibil începând de mâine, 13 mai 2024. Un cofraj cu zece ouă ecologice costă doar 13,99 de lei, adică un singur ou are prețul de 1,40 lei.

Și mai mult, clienții se pot bucura și de conservele de mazăre, la doar 2,89 de lei.

Toată oferta pentru perioada imediat următoare poate fi consultată integral pe site-ul oficial Lidl.ro.

De luni, 13 mai 2024, Lidl dă startul săptămânii XXL, surprinzând mereu cu varietatea sa de produse.