Revelații din Culisele Casei Regale: Ce se știe despre Kate Middleton și Prințul William..

În culisele Familiei Regale Britanice se ascundeau și se ascund încă o mulțime de secrete, iar poreclele și numele de cod fac parte din această poveste. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, nu face excepție în acest sens.

În urmă cu câțiva ani, când Prințul William lucra ca pilot în Țara Galilor, Kate a făcut o vizită la un magazin pentru a achiziționa un costum de neopren. Însă, în graba de moment, a uitat poșeta. Când proprietarul magazinului, Dave Buckland, a solicitat numele pentru a rezerva articolul, ea a răspuns simplu și elegant: „Doamna Cambridge”.

Acest incident a fost relatat de un martor pentru Daily Mail, care a mărturisit că proprietarul nu știa cine este Kate și a comentat că numele pe care l-a auzit este destul de neobișnuit. Însă, Kate nu a oferit alte detalii și doar a zâmbit, asigurându-l că se va întoarce.

În plus, se pare că atunci când Kate și William sunt în vacanță, ei folosesc pseudonime pentru a păstra discreția. Prințul William se prezintă ca Danny Collins, iar Kate Middleton spune că este Daphne Clark. Aceste pseudonime au inițialele DC, reprezentând Ducele și Ducesa de Cambridge, titlurile regale ale perechii înainte de a deveni Prinț și Prințesă de Wales.

Nu este neobișnuit ca membrii familiei regale să folosească pseudonime sau porecle între ei. De exemplu, regina Elisabeta a II-a era cunoscută sub numele de Lilibet în copilărie, iar soțul ei, Prințul Philip, îi spunea adesea „Cabbage” sau „Sausage”.

Totodată, Prințul George, fiul lui William și Kate, s-a referit la regina Elisabeta ca „Gan-Gan”, iar el însuși s-a prezentat într-o situație ca „Archie”, o altă poreclă pe care a adoptat-o pentru a se juca. Astfel, poreclele și pseudonimele fac parte din viața privată și uneori amuzantă a Familiei Regale Britanice.