Prințul William dezvăluie cum se descurcă Kate Middleton în absența sa.

Starea de sănătate a Katei Middleton pare să se îmbunătățească treptat, conform informațiilor recente. După ce a fost diagnosticată cu cancer acum câteva săptămâni, ea pare să se simtă din ce în ce mai bine. Prințul William a confirmat această evoluție pozitivă într-o declarație recentă, subliniind că Kate se simte mai bine.

Recent, Prințul Charles a făcut o vizită la un spital comunitar în arhipelagul Scilly, în sud-vestul Angliei, unde a petrecut două zile. Aceasta a fost prima sa deplasare în care a fost nevoit să lipsească o noapte de acasă de când Kate a fost diagnosticată cu cancer.

Întrebat despre starea lui Kate, Prințul William a confirmat că aceasta se simte în continuare mai bine. Un editor regal a explicat că decizia lui William de a petrece o noapte departe de casă poate fi interpretată ca un semn pozitiv, sugestiv pentru faptul că Kate se află pe drumul recuperării.

“Decizia lui de a rămâne departe de casă pentru o noapte este un semn încurajator și sugerează că Kate se îndreaptă către vindecare”, a declarat editorul regal pentru Express.co.uk.

În altă ordine de idei, familia Katei, în special părinții săi, Michael și Carole Middleton, se confruntă cu dificultăți financiare semnificative, din cauza problemelor în afacerile pe care le dețin. Cu toate acestea, ei nu au discutat despre această situație cu fiica lor, mai ales în contextul stării sale de sănătate fragilă.

“Carole încearcă să o ajute pe Catherine să se concentreze pe recuperarea ei. Este o perioadă dificilă pentru familie, dar ei nu doresc să solicite ajutor financiar de la copiii lor și încearcă să îi protejeze de stresul legat de problemele lor financiare.

Catherine și părinții săi sunt foarte apropiați și discută frecvent, dar subiectul afacerilor este evitat pentru a permite lui Kate să se concentreze pe sănătatea ei”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Us Weekly, citată de Playtech.ro.