Andreea Antonescu dezvăluie noutăți despre viața sa după despărțirea de tatăl fiicei sale: al treilea copil și noul iubit

Andreea Antonescu continuă să-și dorească să-și extindă familia și să se bucure de experiența de a fi mămică pentru a treia oară. Recent, ea a dezvăluit că își dorește să imbrace din nou rochia de mireasă pentru că vrea să-și continue o viață fericită.

Deși a trecut prin momente dificile, inclusiv despărțirea de tatăl celei de-a doua fiice, Andreea Antonescu a învățat să trăiască în prezent și să nu-și facă planuri pe termen lung.

Andreea Antonescu este o personalitate foarte apreciată în România, cunoscută de mulți ani pentru succesul său în lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, deși a strălucit în cariera sa profesională, viața sa sentimentală nu a fost la fel de fericită.

Ea a trecut printr-un divorț dureros, din care a rezultat fiica ei Sienna, iar recent a încheiat o altă relație, din care are o altă fiică.

Cu aproximativ un an în urmă, Andreea Antonescu a anunțat că ea și partenerul ei s-au despărțit, la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume. Fanii ei au fost surprinși de această veste, deoarece se așteptau ca artista să își unească destinul cu bărbatul alături de care părea foarte fericită.

Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, Andreea Antonescu își dorește să își reconstruiască viața sentimentală și să aducă în viață încă un copil. În prezent, are o fiică în vârstă de un an și încă una care se apropie de adolescență.

“Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că, povestea merge mai departe. Nu am planuri (n.r. – de viitor) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual, îmi fac planuri peste o zi – două”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast.

Artista recunoaște că îi este dificil să crească doi copii, dar iubirea ei pentru rolul de mamă rămâne neafectată. Nimic nu o face mai fericită decât să fie alături de fiicele ei și să fie prezentă în viața lor. Prietena ei o ajută când simte că nu poate face față singură, dar în rest, Andreea se ocupă personal de creșterea lor. Cu un program încărcat, totuși, nu se teme și chiar vrea să mai aibă un copil în viitor.

“Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație”, a mai povestit Andreea Antonescu