Andreea Marin anunță o schimbare majoră după sase ani de relație cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu recent, Andreea Marin, cunoscută ca “Zâna Surprizelor”, a dezvăluit detalii despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Desigur, cei doi au păstrat discretia în privința vieții lor personale, însă au mărturisit că trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de aproape șase ani.

În timpul unei discuții cu Antena Stars, ulterior preluată de Spynews, Andreea a adus în discuție începuturile lor, menționând că legătura lor a avut rădăcini într-un moment dificil pentru amândoi, iar acest lucru i-a apropiat în mod semnificativ. “Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Ascultându-ne, am realizat că avem multe în comun și că ne potrivim perfect”, a explicat ea.

Mai mult decât atât, Adrian Brâncoveanu nu doar că i-a fost alături Andreei, ci a dezvoltat și o legătură frumoasă cu Violeta, fiica Andreei dintr-o căsnicie anterioară. Andreea a subliniat că, deși întâlnirea lor nu a fost marcată de dragoste la prima vedere, timpul și experiențele comune au demonstrat că alegerea lor a fost corectă.

Având un trecut emoțional complex, cu multiple despărțiri, inclusiv divorțul de Ștefan Bănică Jr. și o căsătorie nereușită cu Tuncay Ozturk, Andreea a mărturisit că, deși crede în căsătorie, nu simte necesitatea unei noi uniuni oficiale la această etapă a vieții sale: “Am trecut prin multe… căsătoria nu e ceva care să țină neapărat legați oamenii la vârsta mea”, a afirmat ea.

Reflectând asupra dinamicii relațiilor moderne, Andreea a observat o schimbare în mentalitatea socială, în care interesele materiale uneori dezbină mai mult decât unesc. Cu toate acestea, ea și Adrian trăiesc o perioadă fericită, concentrându-se pe valori emoționale mai profunde: “Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea este cel mai important liant. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a concluzionat vedeta.

Astfel, Andreea Marin împărtășește o perspectivă matură și introspectivă asupra vieții și iubirii, subliniind importanța legăturilor umane sincere și profunde peste aspectele materiale ale existenței.