Monica Anghel uimește fanii cu o apariție surprinzătoare – Ce se ascunde În spatele intrebării: ‘Ești bolnavă?’

Monica Anghel, cunoscuta artista din industria muzicala romaneasca, a reusit sa starnesca interesul comunitatii sale online printr-o aparitie care a surprins multa lume. Vedeta s-a filmat intr-un costum de baie, fara machiaj, intr-un bazin cu apa extrem de rece, generand o dezbatere aprinsa in randul fanilor sai virtuali.

Imaginile postate pe profilul sau de Instagram au starnit curiozitatea tuturor, iar artista a impartasit cu fanii sai experienta unica: “Stau aici, apa este extrem de rece, are -120 de grade Celsius. Am pe mine botoși de lână la picioare, pentru a evita înghețarea acestora”.

Partenerul ei anterior, medicul Andrei Carantino, a decedat Tragedia a lovit-o pe Monica Anghel in luna mai, cand partenerul ei anterior, medicul Andrei Carantino, a trecut in nefiinta la varsta de doar 61 de ani. Cunoscutul chirurg plastician, care activa la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar – Arseni, ar fi suferit cu cateva luni in urma o ruptura de aorta.

“Astazi dimineata, respectatul doctor Andrei Carantino, conducatorul Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul Bagdasar Arsenie, a parasit aceasta lume! Sa-i dea Dumnezeu iertare si odihna in pace!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Roxana Dima, o apropiata a familiei.

Monica Anghel a dezvaluit ca Andrei Carantino i-a salvat viata Monica Anghel a impartasit cu publicul povestea vietii sale alaturi de Andrei Carantino, cel care i-a fost sot timp de 11 ani. Cei doi s-au casatorit in 1994 si au divortat in 2005. Andrei Carantino a fost un chirurg plastician apreciat, cu expertiza in microchirurgie reconstructiva, si doctor in stiinte medicale.

“Ultima conversatie pe care am avut-o cu el parea promitatoare, dadea semne ca se va insanatosi. Din pacate, starea lui s-a deteriorat si a trecut in nefiinta. Nu pot sa dezvalui prea multe detalii, nu ar fi adecvat din partea mea sa fac asta”, a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.