Daniel Balaciu – O cheltuială continuă pentru Dana Roba, chiar și după gratii:

Dana Roba a expus în detaliu modul în care își gestionează costurile legate de procesul împotriva fostului său soț, Daniel Balaciu, și sumele uriașe pe care le-a investit până în prezent.

Pe lângă traumele fizice și emoționale pe care le-a suferit, Dana Roba a fost afectată și financiar de confruntarea cu Daniel Balaciu, care a agresat-o cu cruzime. Într-un interviu recent, celebritatea a dezvăluit sumele considerabile pe care le-a cheltuit până acum în procesul împotriva soțului ei.

Suma impresionantă pe care Dana Roba a sacrificat-o Aproape acum un an, Dana Roba a fost transportată de urgență la spital, fiind în comă, în urma atacului violent al soțului său cu un ciocan.

După aceea, Daniel Balaciu a fost arestat și se află încă în detenție. Este implicat într-un proces împotriva brunetei, care cuprinde atât divorțul cât și custodia celor două fiice ale lor.

În timpul unui interviu recent, Dana a discutat despre sumele pe care le-a cheltuit în ultimele luni pentru aceste procese. Se pare că a investit până acum un total impresionant de 13.000 de euro, iar bătălia nu s-a încheiat încă.

„Mâine trebuie să merg cu fetițele la o evaluare psihologică, iar costul este de 5.000 de lei. Un specialist va petrece aproximativ patru ore evaluându-le aspectul psihologic. Sunt profund dezamăgită de situație și de tot ce se întâmplă în această țară.

Te rog să iei în considerare că în zece luni de proces am investit 13.000 de euro. Toți banii pe care i-am câștigat s-au dus până acum pe avocați, o situație deloc ușoară pentru că acești bani nu vor fi niciodată recuperați. Totuși, consider că eforturile mele merită, deoarece îmi doresc cu ardoare să obțin custodia exclusivă și să-l exclud pe Daniel din drepturile părintești”, a explicat Dana Roba pentru Click!.

Dana Roba a redescoperit bucuria, curând după ce a scăpat cu viață din mâinile lui Daniel Balaciu Dana Roba și-a regăsit fericirea în compania lui Beni, actualul său partener, iar lucrurile par să evolueze într-o direcție pozitivă. Cei patru, împreună cu fiicele brunetei, au petrecut sărbătorile pascale într-un mod minunat și au profitat din plin de momentele speciale.

„De Paște, am ales să ne relaxăm la Băile Felix. Am fost cazați la o pensiune foarte frumoasă, noi patru, unde am avut acces și la o piscină, astfel că ne-am destins cu adevărat. Am participat cu toții și la slujba de Înviere. A fost o experiență cu adevărat minunată”, a încheiat Dana Roba pentru Click!.