Mihai Morar și aventura sa în casa abandonată din Maramureș: O zi plină de descoperiri surprinzătoare!

Mihai Morar și aventura sa în casa abandonată din Maramureș: O zi plină de descoperiri surprinzătoare!

Incredibil ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș! Aflat în vacanța de Paște alături de fiicele sale, fostul prezentator TV a făcut o descoperire uluitoare. Iată ce au găsit cei trei sub dărâmăturile unei vechi case!

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Mihai Morar a ales să-și petreacă timpul alături de familie, în Maramureș. Cu toate acestea, pe lângă faptul că s-a bucurat de peisajele deosebite ale locului și de preparatele tradiționale, moderatorul de la Radio ZU a ales să facă o scurtă expediție împreună cu fiicele sale. Cât timp se plimba alături de gemene, acesta a descoperit o casă părăsită. Curiozitatea i-a făcut să intre în locuință, iar ceea ce au găsit sub dărâmături este de-a dreptul incredibil!

Mihai Morar și cele două fiice ale sale au explorat interiorul casei părăsite, iar pe lângă bijuteria arhitecturală în stil maramureșean, aceștia au identificat mai multe detalii bizare. Cu toate că pereții casei care stă în paragină de ani buni aproape că au căzut, se pare că unele lucruri din interior au rămas neatinse.

Ce a găsit Mihai Morar și fiicele sale într-o casă abandonată din Maramureș Printre ruine, cei trei curioși au descoperit un televizor vechi, dar și un raport de producție ce data din anul 1999. Din acel document, Mihai Morar și fiicele sale au dedus că imobilul cu pricina ar fi fost reședința șefului de șantier de la Barajul Runcu.

„De ani de zile nu a mai pus omul piciorul aici. Aici e raiul, și în rai am găsit o casă abandonată, dacă vă vine să credeți”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar la începutul videoclip-ului postat pe rețelele de socializare.

„Și e foarte înfricoșător”, a completat una dintre fiicele moderatorului.

„Raport de producție septembrie, 1999.”

„Au trecut niște ani”, a continuat dialogul dintre cei doi.

Mai mult, cei trei au găsit în casa cu pricina și o sobă de teracotă spartă, un pachet de țigări gol, dar și un CD cu Laura Stoica.

„Aici stătea șeful de șantier. Îl salutăm pe domnul Gheorghe Nemeș, oriunde ar fi”, a mai spus Mihai Morar, în timp ce ținea în mână cartea de vizită a bărbatului care se pare că a locuit în acea casă în urmă cu zeci de ani.

De asemenea, moderatorul de la Radio ZU și fiicele sale au mai găsit și alte notițe despre „resetarea calculatorului”, dar și un act din anul 1988 despre șantier. Cei trei au avut curajul să urce și la etajul imobilului, acolo unde au văzut un peisaj superb.

„Alții ar da milioane ca să aibă acest view”, a spus Mihai Morar despre comoara abandonată pe care au găsit-o.

Cum au reacționat internauții după descoperirea făcută de Mihai Morar Mihai Morar a ales să facă imaginile publice pe paginile sale de pe rețelele de socializare, acolo unde a stârnit numeroase reacții. Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de urmăritorii omului de radio.

„Șantierul Runcu. Atunci când se muncea într-un anume fel. Ce s-a construit s-a abandonat. Ceva n-a mers bine, nu merge bine. Încotro ne îndreptăm??? Felicitari, Morar. Minunate fetele tale!”, a fost mesajul transmis de unul dintre utilizatorii de pe Facebook.

„Cat de tare ar fi sa comenteze cineva din familia domnului Gheorghe Nemeș”, a mai spus altcineva, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

„Domnul Nemeș nu mai este în viață. O parte din familia lui locuiește în Sighetu-Marmației”, a mărturisit un alt internaut.

„Aproape totul s-a năruit după 1990 din neglijența tuturor care au urmat la conducerea țării până în prezent. Trist dar adevărat!”, a mai precizat un utilizator.