Toți românii îl adoră, e foarte iubit în România. Cariera sa este una impresionantă în media

Dacă încă nu ai ghicit, tânărul chipeș din imagine este nimeni altul decât Virgil Ianțu, una dintre cele mai cunoscute și iubite figuri publice din România, ajuns acum la vârsta de 53 de ani. Deși poate fi recunoscut de majoritatea ca prezentator TV, puțini știu că numele său real este Virgil Gătăianțu, născut în 1971 în Timișoara.

După absolvirea liceului, Virgil Ianțu s-a mutat la București, unde a fost admis la Universitatea Națională de Muzică București și a devenit membru al prestigiosului Cor Madrigal, activând în cadrul acestuia timp de 9 ani începând din 1990.

De asemenea, a pornit un proiect muzical care l-a dus pe scena Festivalului Mamaia în 1998, unde a obținut locul 3, și a colaborat cu Ștefan Bănică Jr. Ulterior, și-a făcut debutul în media românească în 1999, fiind realizator de emisiuni radio la Radio București și intrând în lumea televiziunii în 2000.

De atunci, Virgil Ianțu a devenit una dintre cele mai apreciate și longevive prezențe TV, fiind cunoscut mai ales pentru emisiuni precum “Vrei să fii milionar”, “Copii spun lucruri trăznite”, “Big Brother” și “Megastar”. A pășit pe la diverse posturi de televiziune, cum ar fi Kanal D și Prima TV, iar acum este gazda emisiunilor de succes de la TVR, inclusiv “Câștigă România” și o nouă variantă a emisiunii “Copii spun lucruri trăznite”.

Cu o carieră TV de 24 de ani și o viață personală împlinită, Virgil Ianțu este un exemplu de succes atât în plan profesional, cât și în cel personal. Are o fiică, Jasmine, din relația sa cu Roxana Alexandru, cu care a fost împreună timp de 15 ani.o