Victor Pițurcă dezvăluie adevăruri tulburătoare despre relația cu soția sa, pe care a trădat-o de-a lungul anilor..

Victor Piţurcă, într-o rară incursiune în detaliile intime ale vieții sale, a dezvăluit câteva aspecte despre partenera sa de viață, Maria. Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României se consideră extrem de privilegiat să aibă-o pe Maria în viața sa. Cei doi au împreună doi copii, Claudia și Alex, iar împreună își îngrijesc și fiul său dintr-o relație anterioară cu Vica Blochina.

Într-o discuție sinceră, Victor Piţurcă a mărturisit că timp de mulți ani a fost departe de casă din cauza carierei sale ca fotbalist. A explicat că petrecea mare parte din timp în cantonamente și că soția sa a trebuit să gestioneze familia în absența lui, atât în trecut, cât și în prezent.

“Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care se confruntă deja cu propriile provocări. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, vine de la tine. Așa s-a întâmplat și în cazul meu. Am avut și norocul să întâlnesc o femeie extrem de echilibrată”, a mărturisit Victor Piţurcă în cadrul unui podcast.

Victor Piţurcă a continuat să povestească despre întâlnirea lor la vârsta de 17 ani, în Târgu Jiu, și cum Maria s-a mutat în casa sa din Craiova după terminarea liceului. El a recunoscut că este recunoscător soției sale pentru că a avut grijă de copii și a gestionat familia în timp ce el era plecat în cantonamente.

“Nu prea știam cum cresc copiii mei. Doar soția mea s-a ocupat de asta, eu eram mereu în cantonamente. Nu știam ce se întâmplă în viața de familie, nu eram prezent. Viața unei soții de fotbalist este foarte grea. Trebuie să petreci majoritatea timpului singură. Sunt necesare sacrificii, mai ales când ai copii”, a adăugat Piţurcă.

Pe lângă recunoștința sa pentru Maria, Victor Piţurcă a lăudat și relația fiului său, Alex, cu Cristina Ich. El a indicat că nu a fost de acord cu relațiile anterioare ale fiului său și că nu exclude posibilitatea ca Alex să se împace cu Cristina Ich, cu care are deja un copil.