Mesajul lui Carmen Harra privind starea gravă a lui Florin Piersic

Carmen Harra, cunoscută clarvăzătoare care locuiește în Statele Unite ale Americii, a oferit o perspectivă profundă după ce Florin Piersic a fost adus în stare critică la o instituție medicală din București.

Ea a dezvăluit că nu consideră că este momentul potrivit pentru el să plece din această lume. Mesajul său a fost transmis pe platformele de socializare, însoțit de o fotografie din trecut, realizată acum peste 30 de ani.

Această declarație a fost făcută la scurt timp după ce Florin Piersic a fost transferat la o unitate medicală din București. Se pare că problemele medicale ale celebrului actor au pornit de la o branulă purtată incorect timp de aproximativ o săptămână, în loc de cele trei recomandate. Maestrul se confruntă acum cu o stare de sănătate delicată și va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Cu toate acestea, în ciuda situației critice, Carmen Harra susține că nu este timpul pentru Florin Piersic să-și ia rămas bun de la această lume. Ea a subliniat că îl iubesc și îl apreciază pe “regele teatrului și filmului românesc”.

Florin Piersic a început să se confrunte cu probleme de sănătate la mijlocul lunii aprilie. După ce a solicitat asistență medicală, a fost adus de urgență la un spital din Cluj-Napoca, după un spectacol.

Deși inițial starea sa părea stabilă după intervenția chirurgicală, lucrurile s-au complicat ulterior, necesitând transferul său la o altă unitate medicală din București.

Momentan, actorul se află la Spitalul Foișor din București, unde va fi supus unei intervenții pentru înlăturarea protezei de genunchi, o operație necesară pentru a elimina definitiv sursa infecției. Cu toate acestea, intervenția prezintă riscuri considerabile, mai ales având în vedere starea vulnerabilă și fragilă a pacientului, dată fiind vârsta și bolile cronice.