Puzzle familial: Bunica misterioasă a unei celebrități de la Pro TV – ghici cine este?

De-a lungul a aproape trei decenii, Andreea Esca a fost o prezență constantă la Pro TV, prezentând buletinul de știri de la ora 19 încă din anii ’90.

Deși a avut oportunitatea de a lucra pentru CNN și de a se stabili în străinătate, a preferat să rămână aproape de familie și de țară. Acestă devotament este evident în postarea recentă pe Instagram, unde a împărtășit o fotografie de colecție care a stârnit interesul internauților.

Fotografia surprinde bunicii celebrei prezentatoare TV, Andreea Esca, și a reușit să capteze atenția publicului prin asemănarea izbitoare a vedetei cu bunica sa, numită Margot. Trăsăturile lor la ochi, buze și bărbie sunt remarcabil de similare, fapt remarcat imediat de urmăritorii vedetei, care au inundat postarea cu comentarii lăudative.

În fotografia de colecție, se observă o conexiune puternică între Andreea Esca și bunica sa, sugerând că legăturile familiale sunt adânc ancorate în trecutul și identitatea acesteia. Mai mult decât atât, se pare că și bunicul vedetei, comparat cu dr. Athanasios Fragkos, prezintă trăsături grecești similare cu cele ale medicului menționat.

Recent, Andreea Esca a împărtășit și o altă fotografie de familie, surprinzându-i pe părinții săi în tinerețe, pe plaja Mării Negre. În mesajul său emoționant, ea a adus un omagiu mamei sale cu o poveste tulburătoare, subliniind importanța și amintirile care definesc legăturile de familie în viața sa.