Tăcerea dintre Florin Piersic și fiul său: Confesiunile cutremurătoare ale lui Florin Piersic Jr. despre relația tensionată cu celebrul său tată.

Florin Piersic se află într-o perioadă delicată, fiind internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală, diagnosticat cu septicemie. În aceste momente dificile, familia îi este alături marelui artist, însă puțini sunt cei care cunosc motivul real pentru care actorul și fiul său, Florin Piersic Junior, păstrează distanța unul față de celălalt.

Fiul unor actori celebri, Florin Piersic și Tatiana Iekel, Florin Piersic Junior și-a croit propriul drum pe scenă, contribuind la teatrul independent și la filmul experimental din România. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acum un an, Florin Piersic Junior a făcut dezvăluiri despre relația cu tatăl său. Iată când și cum s-a produs ruptura dintre cei doi!

Momentul în care s-a rupt relația dintre Florin Piersic și fiul său

Deși relația lor nu a fost niciodată extrem de strânsă, Florin Piersic Junior a dezvăluit că momentul în care s-a adâncit ruptura dintre ei a fost după divorțul dintre Florin Piersic și Tatiana Iekel în 1974. Fiul lor a rămas în grija mamei, iar Florin Piersic Junior a simțit că tatăl său i-a adus mai multe critici decât laude sau încurajări. Aceasta a fost o dezamăgire pentru el, iar în anumite momente, și-ar fi dorit ca Florin Piersic să nu fie tatăl său.

Florin Piersic Junior a dezvăluit că momentul de ruptură a avut loc în 2004, la premiera filmului regizat de el, când tatăl său a declarat că nu înțelege nimic din poveste. Această afirmație a fost dureroasă pentru fiul său, iar de atunci, relația lor a fost marcată de distanță și tensiune.

Cu toate acestea, Florin Piersic Junior a spus că și-a iertat tatăl, dar relația dintre ei nu va putea fi niciodată reparată complet. Actorul preferă să se concentreze pe lucrurile bune pe care le-a avut cu tatăl său, menționând că încă păstrează unele mesaje audio lăsate de acesta în tinerețe, pe care intenționează să le asculte la bătrânețe.

Este un moment dificil pentru familia Piersic, iar deschiderea lui Florin Piersic Junior în privința relației lor complicate aduce în prim-plan aspecte sensibile și emoționale ale vieții lor personale.