Surprize în finala Survivor 2024: Cum a fost deconspirat câștigătorul și cine a scăpat porumbelul în direct!”

Andreea Tonciu a dezvăluit numele câștigătorului din competiția Survivor All Stars, subliniind totodată că puțini o cunosc cu adevărat în profunzime. Într-un interviu pentru Spectacola.ro, fosta prezentatoare TV a descris o parte mai puțin cunoscută a personalității sale, afirmând că este o persoană sinceră și generoasă, dar recunoscând că există și persoane care pot distorsiona realitatea.

În timpul liber, Tonciu nu acordă atenție aspectului său, preferând să se relaxeze fără machiaj sau coafură: „Când nu sunt la filmări sau nu trebuie să dau interviuri, nu mă preocupă să arăt perfect. Ies la cumpărături sau în parc cu copilul, fără a mă machia sau coafa.”

Participarea ei în acest an la Survivor All Stars a fost scurtă, însă Tonciu a avut câțiva favoriți în competiție. Deși a făcut parte din echipa Faimoșilor, ea și-a exprimat dorința ca unul dintre foștii săi adversari să câștige premiul mare.

„Pun pariu pe Ștefania, cred că ar trebui să câștige o femeie. Consider că Războinicii sunt cei care au nevoie mai mult de bani, față de noi. Este momentul să fie promovați și alți concurenți, noi suntem deja din trecut și e timpul să apară și alții. Așa sunt eu, cu un suflet bun.”, a concluzionat Tonciu.