Mădălin Ionescu a încheiat un nou capitol în cariera sa, semnând un contract cu postul TV Antena, cu care avusese anterior unele divergențe.

După o absență de aproximativ 15 ani de la Antena, Mădălin Ionescu și-a regăsit calea înapoi către trustul media de unde plecase în urma unui scandal. În trecut, relația sa cu Antena se sfârșise brusc din cauza unui incident care implica o relație amoroasă cu Cristina Șișcanu, reporter pentru grupul Intact, pe fondul unei separări de prima sa soție. Conducerea trustului considerase că imaginea emisiunii Acces Direct ar putea fi afectată de această situație, iar Mădălin Ionescu a fost dat afară.

După plecarea sa tumultuoasă de la Antena, Mădălin Ionescu a găsit refugiu la Kanal D, unde emisiunea sa a cunoscut un succes remarcabil. Totuși, după o perioadă destul de îndelungată, Mădălin s-a împăcat cu Intact.

La începutul anului, Mădălin Ionescu a anunțat public că dorește o pauză de la televiziune, explicând că se desparte de Metropola TV, iar soția sa, Cristina Șișcanu, va continua colaborarea cu această televiziune. Deși a anunțat că va explora mai multe proiecte online, Mădălin nu a fost complet sincer cu privire la viitoarele sale apariții televizate.

Recent, au început să circule zvonuri conform cărora Mădălin Ionescu ar urma să revină în cadrul trustului Intact, mai precis la Antena Stars, unde se pare că va prezenta o nouă emisiune. Potrivit informațiilor, filmările deja au început, iar lansarea oficială este în pregătire. Se speculează că va prezenta o emisiune înregistrată de două ori pe săptămână.

În această nouă etapă, Mădălin Ionescu a anunțat că își caută colaboratori pentru a îmbunătăți calitatea emisiunii. Cu toate acestea, contextul mediatic la Antena Stars este destul de fluid, iar prezența sa pe post nu este garantată pe termen lung, având în vedere schimbările frecvente din echipa postului.

În contextul unor disponibilizări notabile la Antena Stars, inclusiv a lui Cătălin Cazacu și Ștefan Lungu, se creează un climat de incertitudine chiar și pentru prezentatorii consacrați precum Cristina Șișcanu.