Jador se teme că Oana Ciocan i-ar ascunde o posibilă sarcină. Amândoi își doresc copii

Jador și-a exprimat îngrijorările privind posibilitatea ca partenera sa, Oana Ciocan, să îi ascundă o eventuală sarcină, având în vedere progresul rapid al relației lor. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată anul trecut, în timpul unei consultări medicale organizate pentru o emisiune de televiziune și au format rapid un cuplu. De asemenea, tatăl lui Jador a sugerat că fiul său și Oana Ciocan ar putea să se căsătorească în cursul acestei veri.

Oana Ciocan și Jador și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a deveni părinți, deși relația lor este recentă, numărând doar câteva luni. În ciuda dezvoltării rapide a relației, ambii parteneri consideră că sunt foarte potriviți unul pentru celălalt.

Jador este preocupat de posibilitatea ca Oana Ciocan să îi ascundă o sarcină. Recent, perechea a atras atenția pe rețelele de socializare după ce au insinuat că ar putea aștepta un copil și că și-ar fi oficializat relația printr-o ceremonie civilă. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste zvonuri nu a fost confirmat până acum, lăsând multe detalii ale vieții lor personale învăluite în mister.

Artistul își dorește foarte mult să devină tată, în special al unei fetițe, și speră ca partenera sa să fie deschisă cu el în legătură cu acest subiect. Într-un interviu recent, el a menționat că, din câte știe, Oana Ciocan nu este gravidă, dar ar dori să primească vești sincere din partea ei.

Când a fost întrebat dacă Oana este gravidă în prezent, Jador a negat, răspunzând într-un mod jucăuș: „Dacă îmi ascunde, nu va fi bine! Este esențial pentru mine să știu dacă este gravidă.”

De asemenea, artistul a întâmpinat probleme de sănătate anul trecut, când medicii i-au descoperit un polip care putea fi malign. A fost aproape de a fi supus unei intervenții chirurgicale, însă, după efectuarea unor analize suplimentare, s-a stabilit că polipul nu este canceros și nu constituie un pericol imediat pentru sănătatea sa.

În aceeași perioadă, artistul a declarat, într-un videoclip pe TikTok, că intenționează să înceapă o afacere în orașul său natal, deoarece dorește să acumuleze avere. A decis și că se va retrage din activitatea muzicală până la sfârșitul anului.

Oricum, artistul trebuie să fie atent și să își monitorizeze starea de sănătate, mai ales că mai mulți membri ai familiei sale s-au confruntat cu boli grave.