Adevărul Bibliei confirmat: O descoperire uluitoare schimbă perspectiva asupra credinței

NASA confirmă: Soarele a stat! O descoperire uluitoare dezvăluie corectitudinea scripturilor

Într-un anunț care a captat atenția comunității științifice și religioase deopotrivă, NASA a confirmat că un episod aparent miraculos relatat în Biblie a fost validat prin calcule științifice. „Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a întâmplat recent astronauților noștri și oamenilor de știință de la Green Belt, Maryland.”, a declarat Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale.

Referirea lui Hill a fost către un moment specific din Biblie, când Iosua, înconjurat de inamici, i-a cerut lui Dumnezeu să țină Soarele nemișcat. Textul biblic, din cartea lui Iosua 10:13, spune: „Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja-Sher? Așa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă.”

Oamenii de știință de la NASA au observat că există o discrepanță de timp înregistrată în acea zi specifică și au refăcut calculele. Au ajuns la concluzia că, de fapt, lipsesc 23 de ore și 20 de minute. Dar, în ciuda acestui fapt, pasajul biblic încă coincide cu această descoperire, întrucât în continuare „Soarele a stat”.

Într-o altă parte a Scripturii, profetul Isaia roagă pe Domnul să aducă umbra zece grade înapoi. Interesant, aceste 10 grade reprezintă exact 40 de minute, rezolvând astfel discrepanța observată de oamenii de știință.

Reacția la această descoperire a fost una de uimire și admirație. Atât membrii NASA, cât și Harold Hill, s-au declarat impresionați de corectitudinea scripturilor și de modul în care acestea pot aduce lumină asupra unor probleme științifice. Este un moment care confirmă că legătura dintre credință și știință poate aduce înțelepciune și claritate într-un mod surprinzător.