Pepe explică de ce fiicele lui, Rosa și Maria, locuiesc cu el și dezvăluie detalii despre relația fetițelor cu mama lor, Raluca Pastramă.

Pepe, cunoscutul cântăreț și entertainer, a oferit recent detalii despre aranjamentul familial după divorțul de Raluca Pastramă, explicând de ce fiicele sale, Rosa și Maria, locuiesc cu el. Într-un interviu sincer, artistul a vorbit despre dinamica familială actuală și relația continuă dintre fete și mama lor.

Relația dintre Rosa și Maria și mama lor, Raluca Pastramă

Pepe a subliniat că, deși fetele locuiesc cu el, ele păstrează o relație strânsă și afectuoasă cu mama lor, Raluca. A menționat că Raluca este foarte implicată în viața fetelor, petrecând timp de calitate cu ele și asigurându-se că sunt bine și fericite.

„Raluca vine să le vadă ori de câte ori dorește. Nu există restricții, și fetele sunt întotdeauna entuziasmate să petreacă timp cu mama lor,” a spus Pepe, accentuând ideea că prioritatea ambilor părinți este bunăstarea și fericirea Rosaei și a Mariei.

Decizia ca fetele să locuiască cu Pepe

Despre decizia ca fetele să locuiască cu el, Pepe a explicat că a fost o alegere comună, luată în interesul celor mici. „Am decis împreună cu Raluca că este mai bine pentru fete să locuiască cu mine, având în vedere rutina și stabilitatea pe care o pot oferi eu în acest moment al vieților lor,” a explicat artistul.

Pepe a mai adăugat că acest aranjament nu este fix și că sunt mereu deschiși să adapteze situația în funcție de nevoile fetelor. „Copiii sunt cei mai importanți. Noi amândoi am fost de acord că trebuie să facem ce este mai bine pentru Rosa și Maria,” a menționat el.

Viitorul relațiilor familiale

În ceea ce privește viitorul, Pepe este optimist și deschis. „Suntem o familie, indiferent de situația noastră maritală. Vrem să asigurăm că fetele noastre simt că ambii părinți sunt acolo pentru ele, indiferent de orice,” a concluzionat Pepe.