Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut actrița de 52 de ani în cel mai recent interviu

Shannen Doherty, recunoscută pentru rolul ei iconic ca Brenda Walsh în serialul de succes “Beverly Hills, 90210”, se confruntă cu una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Diagnosticața cu cancer la sân în stadiul 4, care s-a extins la creier, actrița a vorbit deschis despre lupta sa cu această boală nemiloasă și despre cum se pregătește pentru realitățile dure ale vieții în cel mai recent episod al podcastului său, “Let’s be clear”.

O Luptă Constantă cu Cancerul

Shannen Doherty a fost inițial diagnosticată cu cancer la sân în 2015. De atunci, viața ei s-a transformat într-o serie continuă de tratamente, incluzând operații, chimioterapie și radioterapie. Lupta sa cu cancerul a fost publică și deschisă, actrița alegând să împărtășească cu fanii și susținătorii ei detaliile intime ale bătăliei sale pentru a inspira și a oferi speranță altora care se confruntă cu situații similare.

Preparative pentru Viitor

În această perioadă de incertitudine, Shannen a subliniat că prioritatea sa absolută este să-și protejeze și să-și ajute mama, Rosa. Actrița a discutat despre modul în care a început să organizeze și să pregătească totul, de la gestionarea proprietăților până la decizii financiare, pentru a-i facilita mamei sale gestionarea acestor aspecte în eventualitatea morții sale.

“Vreau să mă asigur că las totul în ordine pentru mama mea”, a spus Shannen în podcastul său. “Astfel, m-am ocupat de toate detaliile financiare și am listat toate proprietățile mele, hotărând ce voi vinde, ce voi păstra și ce voi dona.”

Vânzarea Proprietăților și Călătoriile cu Mama

Una dintre cele mai dureroase decizii a fost renunțarea la casa sa din Tennessee, o proprietate pe care Shannen spera să o transforme într-un sanctuar pentru ea, mama sa și pentru caii aflați în dificultate. Din cauza constrângerilor financiare, a realizat că trebuie să renunțe la acest vis, dar a găsit consolare în ideea de a sprijini alte centre de salvare pentru cai.

“Am început să vând mai multe dintre bunurile mele pentru a putea călători mai mult cu mama mea”, a explicat Shannen. “Aceasta decizie ne-a adus mai multă bucurie și libertate, permițându-ne să creăm amintiri prețioase împreună.”

Inspirând și Consolând Prin Deschidere

Shannen Doherty a fost o sursă de inspirație pentru mulți, nu doar prin lupta sa, ci și prin felul în care a ales să vorbească deschis despre provocările pe care le întâmpină. Diagnosticața cu metastaze cerebrale, a împărtășit în emisiunea “Good Morning America” din februarie 2020, că se confruntă cu cancer în stadiu terminal.

“Am cancer în stadiul IV. Este teribil. Sunt foarte speriată,” a mărturisit ea. “E o veste devastatoare din atât de multe perspective. Mă întreb adesea ‘De ce eu?’, dar apoi gândesc ‘De ce nu eu?’. Nimeni nu merită să treacă prin asta.”

Concluzie

Shannen Doherty continuă să fie un exemplu de curaj și transparență în fața unei boli nemiloase. Prin deschiderea ei, încurajează dialogul despre cancer și despre importanța de a trăi fiecare moment cu intensitate și sens, indiferent de cât de dureros poate fi procesul. Actrița rămâne dedicată familiei și susținătorilor ei, luptând nu doar pentru viața ei, ci și pentru a aduce lumină și speranță celor care o urmăresc.