Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani. Dezvăluirile făcute de Gabriela

Pe 10 septembrie 2021, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un scump băiețel pe nume Tiago. Mesajul ei emoționant din spital, ținându-și în brațe micuțul pentru prima dată, a topit inimile fanilor: „Sufletul meu s-a topit…❤️❤️❤️❤️”. La acea vreme, și Dani Oțil, partenerul ei, a repostat cu bucurie imaginea, fiind fericit că a devenit tată.

Astăzi, micuțul Tiago sărbătorește doi anișori, iar Dani Oțil a împărtășit două fotografii emoționante cu el și Tiago de la primele lor clipe împreună. A avut și un mesaj special pentru ziua fiului său.

Dani Oțil și Gabriela au transmis mesaje speciale pentru micuțul lor în această zi deosebită. „2 ani deja… Doamne, cum trece timpul Viața cu doi Fecioare în casă trebuie să fie minunată ”, a scris prezentatorul, care împarte aceeași zodie cu fiul său. Nici Gabriela Prisăcariu nu s-a lăsat mai prejos, ea a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a micuțului.

„10.09.2021. Ora 22.24 și prima noastră poză împreună. Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea. La mulți ani”, a transmis modelul, arătând o imagine de pe patul de spital, din momentul nașterii lui Tiago.

Înainte ca Gabriela să aducă pe lume copilul, Dani Oțil a publicat o scrisoare adresată fiului lor. „Scumpul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu voi sta să îți scriu mult acum, pentru că acum 10 ani am scris o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit despre asta o vară întreagă…

Aș fi putut compune un cântec sau o poezie, așa cum fac alți tați mai talentați. Ar fi sunat prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Las aceste rânduri aici, pentru ca peste 10 sau 15 ani să dai scroll jumătate de oră până să găsești postarea și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins.

Dar dacă părinții mei, care au muls vaca și au terminat facultatea, s-au descurcat cu mine… cred că vom reuși și noi ceva. Vreau să fiu măcar la fel de bun cu tine cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent…

Pentru că, în curând, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de discuții cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te fac rezultatul frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…

Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum, cu un nod în gât și cu o bere în mână… sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei.

Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu o medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când vei auzi de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil.