Vasilică Ceterașu uimeste audiența: Întrebarea intimă pusă soției în direct la televizor

asilica Ceterasu, renumit pentru maestria sa în muzica populară și pentru abilitatea sa uimitoare de a cânta la vioară în cele mai neașteptate împrejurări, a fost protagonistul unei întâmplări memorabile când, plin de curiozitate, i-a adresat soției sale, în direct la televizor, o întrebare extrem de personală. Această situație a survenit la scurt timp după ce soția sa i-a dăruit o fetiță la finalul anului precedent.

În cadrul unei discuții televizate, Vasilica a întrebat-o pe Amalia câți bărbați au trecut prin viața ei înainte de el, provocând o situație destul de tensionată. Răspunsul calm și hotărât al Amaliei a fost unul care a lăsat impresia că Vasilica este primul și, speră ea, ultimul bărbat din viața ei.

„Am avut ocazia să lucrez la un proiect minunat, cu balet – vreau să îl duc la un alt nivel; un spectacol adevărat, o reprezentație impresionantă, gen Michael Jackson din Oncești – cu muzică populară, cu taraf, cu formație, cu regie, cu elemente de rock. (…) Am avut câteva îndoieli, dar acum sunt sigur. (…) Câți au fost înainte, asta aș vrea să știu. Am întrebat-o și a spus că sunt primul și ultimul. Pot să mă înșel?”, a mărturisit Vasilica Ceterasu în cadrul emisiunii televizate.

„Da, desigur, va fi un spectacol pentru toți oamenii, pentru întregul tineret. Încercăm să ridicăm tradiția la un alt nivel, să o modernizăm. (…) Da, eu sper că el este ultimul. Nu am nicio îndoială în ceea ce-l privește, nu m-am gândit niciodată să îl supun unui detector de minciuni, eu am încredere în el”, a declarat Amalia Ursu, soția lui Vasilica Ceterasu, în aceeași emisiune.

Vasilica Ceterasu, cunoscut și sub numele de Vasilica Gojda, a devenit un nume binecunoscut în România datorită abilităților sale muzicale remarcabile și modului său original de a interpreta muzica populară.

El este celebru nu doar pentru performanțele sale pe scenă, ci și pentru faptul că a cântat la vioară la înălțimi uluitoare, uneori chiar la 3.000 de metri.

Un moment crucial în viața sa a fost unirea destinului său cu Amalia Ursu. Printre cei trei perechi de nași ai lor se numără și celebrul Nea Marin, împreună cu soția sa, Mioara.

Căsătoria mult așteptată, la care au participat aproximativ 1.500 de invitați și numeroase vedete din showbiz, a avut loc în comuna Oncești, locul natal al lui Vasilica Ceterasu.

Primul lor copil, o fetiță numită Selena Vanessa, s-a născut pe 21 noiembrie 2016, aducând bucurie și împlinire în viața lor.