Cristi Mitrea dezvăluie preferințele sale în materie de femei: ‘Ador femeile curate și îngrijite’. Ce detaliu a făcut public acum despre Andreea Mantea, mama copilului său?

Cristi Mitrea a dezvăluit că s-a rupt complet de Andreea Mantea, femeia cu care a avut o relație și cu care a devenit părinte, având un copil împreună.

Această poveste de dragoste tumultuoasă a început în fața telespectatorilor, în cadrul emisiunii “Burlăcița”, unde Mitrea și-a câștigat inima brunetei. Cu toate acestea, drumul lor comun a fost presărat cu conflicte și tensiuni, care au dus în cele din urmă la o despărțire inevitabilă.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au fost pentru o vreme subiectul principal al discuțiilor în lumea mondenă românească. Întâlnirea lor a avut loc pe micul ecran, în cadrul emisiunii “Burlăcița”, unde luptătorul și-a disputat inima prezentatoarei TV.

Ulterior, cei doi au devenit părinții unui băiețel, dar chiar și apariția acestui copil nu a reușit să stabilizeze relația lor tumultuoasă. Mitrea a ridicat îndoieli asupra paternității lui David, iar deși au încercat să facă lucrurile să funcționeze pentru binele copilului, sfârșitul relației lor a fost inevitabil.

Într-un context recent, în care a fost implicat într-un schimb dur de replici cu Kamara, Cristi Mitrea a fost nevoit să se confrunte cu aspectele delicate ale relației sale cu fiul său. Kamara l-a acuzat pe Mitrea că ar fi folosit condiția medicală a fiului său, Leon, pentru a obține voturi în cadrul emisiunii “Survivor”. În replică, Kamara a adresat cuvinte ascuțite lui Mitrea în timpul unui show la Măruță, declanșând o serie de reacții.

În urma acestor evenimente, Mitrea a recunoscut că nu mai are nicio legătură cu Andreea Mantea în prezent și că nu este implicat în viața fiului său David. Acest lucru a adus în prim-plan dificultățile și tensiunile din trecutul lor comun, subliniind lipsa de comunicare și înțelegere. Deși și-a exprimat regretul pentru situația actuală, Mitrea a subliniat că preferă să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului.

După o perioadă de tăcere, Cristi Mitrea a dezvăluit că inițial a avut îndoieli cu privire la paternitatea lui David, fiindcă a aflat despre sarcina Andreei după ce s-au despărțit. Modul în care a fost informat despre venirea pe lume a copilului, printr-un simplu mesaj SMS,

a contribuit la semănarea îndoielilor asupra paternității. Această perioadă tensionată a întărit decizia lui Mitrea de a se distanța complet de relația cu Mantea și de a se concentra pe propriul său drum în viață.