Niculina Stoican impărtășește o dezvăluire inedită după 30 de ani de căsnicie

Niculina Stoican, o emblematică cântăreață de muzică populară, și-a deschis sufletul după trei decenii de căsnicie alături de Vasile Stănescu. Parcursul lor conjugal a fost presărat cu numeroase încercări, inclusiv o perioadă dificilă determinată de infidelitatea soțului său. Cu toate acestea, Niculina a ales să rămână alături de el, consolidându-și relația cu valori fundamentale precum respectul și devotamentul reciproc.

Într-un interviu captivant acordat pentru Etno TV, artista a dezvăluit secretul longevității căsniciei lor, subliniind importanța întoarcerii cu gândul la partener chiar și atunci când sunt despărțiți geografic. Pentru ea, adevărata iubire este echilibrată de o dependență sănătoasă, fundamentată pe respect, sprijin și înțelegere reciprocă, acestea constituind esența unei conexiuni autentice.

În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat în căsnicia sa, Niculina a împărtășit și o altă luptă personală – absența sprijinului din partea mamei sale, Angelica Stoican, în alegerea sa de a urma o carieră muzicală. Chiar dacă mama sa a fost preocupată să îi protejeze pe copiii săi de rigorsurile industriei muzicale, Niculina a găsit în povestea mamei sale o sursă inepuizabilă de inspirație.

“Chiar dacă mama a preferat să ne țină departe de greutățile lumii artistice, având în vedere propria ei luptă și sacrificiile făcute, ea a fost un exemplu de iubire necondiționată. Dragostea ei pentru tatăl meu a fost atât de adâncă încât a depășit toate obstacolele. Aceasta a fost o lecție de viață care m-a influențat profund”, a mărturisit Niculina, subliniind complexitatea și frumusețea relațiilor umane, chiar și în cele mai dificile circumstanțe.