Andra Măruță a decis să renunțe la dietele drastice și să trăiască în prezent

Andra Măruță a decis să renunțe la dietele drastice și să trăiască în prezent, chiar dacă a fost criticată dur de către fanii săi pentru kilogramele în plus. Într-o ediție a emisiunii „Românii au talent” din seara de vineri, 23 februarie 2024, Andra a făcut mărturisiri emoționante despre viața ei, dezvăluind aspecte mai puțin cunoscute și vorbind deschis despre lupta ei cu imaginea corporală.

În timpul emisiunii, Andra a mărturisit că greutatea sa a fost mult timp un subiect sensibil care i-a adus multă tristețe și a reprezentat o sursă de complexe pentru ea. Cu sinceritate și curaj, artista s-a deschis în fața publicului și a colegilor de platou, recunoscând că a fost complexată de kilogramele în plus.

Andra a vorbit despre importanța acceptării de sine și despre lupta ei personală în fața presiunilor impuse de standardele de frumusețe nerealiste. Ea a subliniat că a simțit susținere din partea colegilor săi în procesul de acceptare a propriei sale imagini.

Într-o mărturisire sinceră, Andra a îndemnat femeile să se accepte așa cum sunt și să nu cedeze presiunilor sociale. Ea a vorbit despre lupta sa cu kilogramele în plus și despre eforturile de a-și accepta corpul așa cum este, evidențiind că dorința sa este să facă o schimbare pentru sănătatea sa, nu doar pentru aspectul fizic.

Andra a recunoscut că, în trecut, mâncarea a fost o modalitate de a face față stresului și oboselii, dar acum își propune să aibă grijă de sănătatea sa în primul rând.

Mărturisirile sincere ale Andrei Măruță au impresionat și au inspirat mulți fani și telespectatori, subliniind importanța acceptării de sine și a iubirii proprii în lupta împotriva complexelor și a presiunilor sociale. Ea a transmis un mesaj puternic de acceptare și încurajare pentru toți cei care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală și frumusețe.