Daniela Crudu a născut in ziua de Paște! Prima fotografie cu băiețelul

Daniela Crudu a împărtășit cu lumea întreagă bucuria ei imensă: a devenit din nou mamă în ziua de Paște, aducând pe lume un băiețel. Fericită și emoționată, fosta asistentă TV a publicat primele imagini cu micuțul pe contul ei de socializare, împărtășind astfel momentul special cu fanii și urmăritorii săi.

În descrierea primei fotografii cu bebelușul, Daniela Crudu a scris: “Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu”, subliniind astfel emoția și semnificația specială a zilei în care a venit pe lume micuțul său.

Povestea de dragoste a Danielei Crudu și a partenerului său este acum întregită de sosirea celui de-al doilea copil, un moment de mare bucurie pentru întreaga familie. În urmă cu un an, la 1 mai 2023, Daniela a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiță pe nume Daiana Maria.

Recent, Daniela Crudu a dezvăluit și numele ales pentru cel de-al doilea copil al său, prin intermediul unui InstaStory. Cu mândrie și dragoste, ea a spus: “Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”.

Alegerea numelui Dominic este una cu o semnificație profundă, asociată cu trăsături de caracter demne de respect și devotament față de Dumnezeu, având origini în cultura romano-catolică.

Numele Dominic este încărcat de sensibilitate și romantism, sugerând iubire profundă față de cei dragi, calm și răbdare, trasături care speră că se vor regăsi și în personalitatea micuțului lor.