Viviana Sposub face marele pas: Vestea așteptată despre nunta cu George Burce

Viviana Sposub a surprins pe toată lumea recent, postând o fotografie în care poartă o rochie de mireasă. Acest gest al vedetei a stârnit interesul și speculațiile fanilor săi cu privire la o posibilă căsătorie iminentă cu George Burcea, partenerul său de viață.

Deși mulți s-au gândit că acesta ar putea fi un anunț oficial al unei nunți pe cale să aibă loc, Viviana a dezvăluit că nu va avea loc nicio ceremonie de nuntă în acest an. Ea a clarificat că rochia de mireasă pe care o poartă în imagine i s-a părut potrivită pentru mai multe ocazii, apreciind croiala sa și felul în care se potrivește pe corp.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Viviana a explicat: „Recunosc, am ales această rochie din secțiunea de mirese. Nu mă voi căsători nici în acest an, dar am considerat că această rochie se potrivește pentru multe alte ocazii. Are o croială minunată.”

În plus, Viviana Sposub și-a exprimat dorința profundă de a deveni mamă în viitorul apropiat. Ea a vorbit deschis și sincer despre această dorință față de fanii săi, subliniind că este pregătită pentru această nouă etapă a vieții sale și că ar fi o mamă dedicată și iubitoare.

„Îmi doresc enorm să fiu mamă. Nu știu când se va întâmpla asta, dar sunt sigură că va veni vremea. Întotdeauna am simțit că vreau să am copii și cred că aș fi o mamă minunată. Aș aștepta cu bucurie să ajung la această etapă a vieții mele”, a mărturisit Viviana într-un interviu anterior pentru Viva.ro.

Astfel, gestul său de a purta o rochie de mireasă și declarațiile sale despre viitoare maternitate continuă să alimenteze speculațiile și curiozitatea fanilor săi, care sunt încântați să afle mai multe despre viața personală a vedetei.