Momentul așteptat cu emoție: Irinel Columbeanu se pregătește să intâlnească fiica sa, Irina, la azilul unde este Internat..

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, a optat să nu își urmeze mama, celebră cântăreață, pe drumul muzicii. La 25 de ani, lucrează ca producător la una dintre cele mai de succes posturi de radio din România și preferă să rămână discretă.

Alegerea tinerei vine după un sfat primit de la mama ei, care are o carieră în industria muzicală de aproape patru decenii. Chiar dacă Loredana Groza se bucură de un succes imens și are milioane de fani, nu a încurajat-o pe fiica sa să îi calce pe urme.

Într-un interviu, Loredana Groza a dezvăluit că nu și-ar dori să își vadă fiica în lumina reflectoarelor, explicând că aceasta nu este “o viață prea ușoară”.

“Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving – să nu intre în această lume. Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, a declarat Loredana.

Prin urmare, Elena Boncea a optat pentru o carieră în producția de radio, evitând atenția publică care a înconjurat-o pe mama sa pe parcursul carierei ei. Cu toate acestea, alegerile lui Elena nu sunt neobișnuite, având în vedere îndrumările primite de la mama sa de-a lungul anilor.

La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea a crescut în ochii publicului dintr-o adolescentă într-o femeie independentă și sigură pe sine. Ea a moștenit frumusețea marcantă a mamei sale și a primit multe aprecieri online.

În ciuda presiunii de a urma calea părinților celebri, Elena a ales să-și construiască propria sa carieră. Ea lucrează în culise, gestionând producția la unul dintre cele mai prestigioase posturi de radio din țară.

Această alegere neașteptată reflectă dorința și independența ei de a-și croi propriul drum în industria media.

Loredana Groza este profund emoționată ori de câte ori discută despre fiica ei. Legătura dintre cele două este cu adevărat specială, iar vedeta a subliniat că a dobândit multe învățăminte prețioase de la Elena.

“Cred că orice mamă are această slăbiciune. Mai ales că e singurul meu copil… Este o parte din Universul meu! Nu o răsfăț, neapărat, cât încerc să am o relație de prietenie, nu neapărat de superioritate. Încerc întotdeauna să induc lucrurile, nu să le impun”, a precizat Loredana.

User
You
titlu alternativ: Irinel Columbeanu așteaptă cu mari emoții vizita fiicei lui, la azilul unde este internat de aproape un an. Potrivit anunțului, Irina urmează să vină în România
ChatGPT
ChatGPT

Cum ți se pare acest titlu alternativ: “Momentul Așteptat cu Emoție: Irinel Columbeanu se Pregătește să Întâlnească Fiica sa, Irina, la Azilul unde Este Internat”?

User
You
dezvolta si reproduce : Irinel Columbeanu si-a exprimat entuziasmul său pentru reîntâlnirea cu fiica sa, care va sosi în România în luna următoare. El a dezvăluit că Irina Columbeanu i-a solicitat procură pentru a reveni în țara ei natală. Din 2018, Irina Columbeanu a stabilit reședința în Statele Unite ale Americii împreună cu mama ei, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Deși a devenit o adolescentă frumoasă, Irina nu a pășit pe pământ românesc de peste 5 ani și nu avea de gând să se întoarcă prea curând în țara sa natală. Recent, mama sa, Irinel Columbeanu, a anunțat că fiica sa va veni în România luna viitoare și i-a cerut procură pentru a face acest lucru. Irina are 16 ani și se implică în diverse activități de succes în Statele Unite ale Americii. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a fost prezentă chiar și în presa locală din Malibu. “Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu. Fostul milionar va petrece sărbătorile la azil Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, s-a stabilit într-un azil din Ghermănești de câteva luni. Deși este singur în această perioadă de Paște, el își păstrează o mică speranță că va primi vizite de la prieteni. “De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a declarat Irinel Columbeanu. La azil masa de Paște va fi o delicioasă combinație de mâncăruri tradiționale românești, adaptate pentru a se potrivi restricțiilor medicale ale oamenilor de acolo. Patronul azilului, Ion Cassian, a explicat că, deși vor avea ouă, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac, fiecare persoană va primi mâncarea respectată conform sfaturilor nutriționistului, astfel încât să țină cont de nevoile lor personale și de eventualele afecțiuni. Cu toate că are restricții financiare și fizice, recent, Columbeanu a primit vizita unei foste iubite, Oana Cojocaru, care i-a adus un emoții mari.
ChatGPT
ChatGPT

Irinel Columbeanu și-a exprimat entuziasmul pentru reîntâlnirea cu fiica sa, care va sosi în România în luna următoare. El a dezvăluit că Irina Columbeanu i-a solicitat procură pentru a reveni în țara ei natală.

Din 2018, Irina Columbeanu a stabilit reședința în Statele Unite ale Americii împreună cu mama ei, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink.

Deși a devenit o adolescentă frumoasă, Irina nu a pășit pe pământ românesc de peste 5 ani și nu avea de gând să se întoarcă prea curând în țara sa natală. Recent, mama sa, Irinel Columbeanu, a anunțat că fiica sa va veni în România luna viitoare și i-a cerut procură pentru a face acest lucru.

Irina are 16 ani și se implică în diverse activități de succes în Statele Unite ale Americii. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a fost prezentă chiar și în presa locală din Malibu.

“Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar va petrece sărbătorile la azil

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, s-a stabilit într-un azil din Ghermănești de câteva luni. Deși este singur în această perioadă de Paște, el își păstrează o mică speranță că va primi vizite de la prieteni.

“De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a declarat Irinel Columbeanu.

La azil, masa de Paște va fi o delicioasă combinație de mâncăruri tradiționale românești, adaptate pentru a se potrivi restricțiilor medicale ale oamenilor de acolo.

Patronul azilului, Ion Cassian, a explicat că, deși vor avea ouă, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac, fiecare persoană va primi mâncarea respectată conform sfaturilor nutriționistului, astfel încât să țină cont de nevoile lor personale și de eventualele afecțiuni.

Cu toate că are restricții financiare și fizice, recent, Columbeanu a primit vizita unei foste iubite, Oana Cojocaru, care i-a adus un emoții mari.