Iluzia optică de Paște. Printre pantofii invitaților se află un intrus. Găsește-l în 5 secunde și ești un geniu! –

Cea mai tare iluzie optică de Paște, care îți pune serios mintea la contribuție. Uită-te bine la pantofii tuturor invitaților și vei observa că acolo există un intrus. Ai la dispoziție doar cinci secunde să îl găsești, crezi că reușești?

Iluziile optice sunt exerciții menite să îți pună la încercare creierul, dar și să demonstreze cât de bine stai la capitolul atenție și inteligență. Spun despre tine mai mult decât te așteptai și sunt și o modalitate interesantă și utilă de a te distra.

Chiar și pentru ziua de Paște avem un test de inteligență special, care îți va pune serios mintea la contribuție. Dacă vrei să faci din această zi una memorabilă, îți punem la dispoziție o provocare ce te va antrena pentru cele mai dificile situații din viață.

Tot ce trebuie să faci este să descoperi care este intrusul din fotografie. Ai musafiri, mai exact șapte, iar fiecare dintre aceștia și-a lăsat încălțările la ușă. Printre pantofii lor se află, însă, un intrus, iar tu trebuie să îl descoperi.

Nu spunem despre ce este vorba, despre un pantof stricat, despre un obiect în plus, trebuie doar să te uiți atent la fiecare pereche și să vezi dacă este ceva ciudat.

Cine este, de fapt, intrusul din imagine

Nu te grăbi să dai un răspuns la întâmplare, pentru că sunt șanse mari să nu îl nimerești fix pe cel potrivit. Scanează fiecare pereche de pantofi și, după cinci secunde, spune care este intrusul care nu are ce să caute în imagine.

Nu pierde vremea, ci fii vigilent și găsește rezolvarea acestui test complex. Este un joc greu, dar merită orice efort, pentru că vei demonstra cât de bine stai la capitolul atenție, dar și că ai o vedere foarte bună.

Nu vă faceți griji dacă nu dați răspunsul corect, măcar ați încercat. Dacă aveți dubii pentru ceea ce spuneți, puteți verifica soluția potrivită în Galerie, unde este încercuit intrusul care nu are ce să caute în acest joc.

Ai analizat fiecare perece de pantofi? Ei bine, află că cei roz sunt suspecții, pentru că nu sunt o pereche normală. Este una ciudată pentru că ambii sunt pantofi pentru piciorul stâng al cuiva, deci nu au ce să caute printre ceilalți.

Jocurile pentru creier sunt menite să îți testeze aptitudinile, dar și să spună multe despre felul tău de a fi. Dacă reușești să rezolvi astfel de jocuri fără probleme, înseamnă că nimic nu îți poate sta în cale, ești pregătit pentru orice experiență, indiferent cât de grea ar fi ea.