Am fost acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”

cei 20 de copii ai Georgianei Văcaru își fac simțită prezența în încăperea modestă în care locuiesc. Mihai, cel mai în vârstă, îi ajută pe cei mai mici să-și găsească jucăriile, în timp ce Claudiu și Marina se joacă împreună într-un colț al camerei. Tiberiu și Simon se întrec într-o partidă de șah improvisată, iar Emima și Denis colorează liniștiți în altă parte a încăperii.

Mihaela, cea mai mare dintre surori, își ține surorile mai mici de mână și le povestește povești, iar Gabriel se uită cu atenție la o carte, cu ochii mari și curioși. Luiza și Teodor construiesc o fortăreață din cuburi, iar Livia și Andrei se pregătesc să își ajute mama în bucătărie.

Sara, Iuliana și Adelina se plimbă pe lângă bebelușul adormit, Sofia, încercând să fie cât mai liniștite pentru a nu o trezi. Între timp, Matei se întoarce triumfător din bucătărie, ținând în mâini șervețelele cerute de mama sa.

În această familie numeroasă, fiecare copil își găsește locul și contribuie la atmosfera caldă și plină de viață a casei. Cu toate provocările și responsabilitățile care vin odată cu creșterea a 20 de copii, Georgiana și Iosif Văcaru își trăiesc viața cu bucurie și împlinire, găsind în familia lor cea mai mare binecuvântare.