Cum îl descrie Violeta Bănică pe iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu. Fiica Andreei Marin a spus-o fără rețineri. „Lucrez la acest lucru”

Violeta Bănică a susținut un interviu captivant, în cadrul căruia a împărtășit o serie de aspecte interesante din viața sa. Atunci când a fost întrebată cine a fost prezent la gala mamei sale pentru a o susține, Violeta a menționat o varietate de prieteni, persoane apropiate

și, cu precădere, pe Adrian Brâncoveanu, partenerul de viață al mamei sale, celebra Andreea Marin. Descriindu-l pe Adrian, Violeta l-a caracterizat în mod adorabil drept “un ursuleț, dar extrem de înalt”, oferind o imagine afectuoasă și captivantă a acestuia.

Violeta acordă o mare importanță structurii zilnice, adoptând un stil de viață echilibrat și sănătos, care include gestionarea atentă a orelor de somn.

Tânăra este profund implicată în numeroase proiecte de voluntariat și activități școlare, investindu-și timpul și energia în acțiuni care îi aduc satisfacție și împlinire personală.

„Pentru mine, dormitul este esențial! Prioritizez cele 8 ore de odihnă, știind cât de important este acest aspect pentru sănătatea mea. Lucrez cu perseverență pentru a-mi atinge acest obiectiv! Deși programul meu este extrem de încărcat, este plin de momente de bucurie și împlinire!

Nu consider o povară faptul că trebuie să mă trezesc la 7 și jumătate în fiecare sâmbătă pentru a participa la activitățile de voluntariat sau că rămân până la ore târzii, în jurul orei 11 sau 12, pentru a studia.

Îmi face plăcere să îmi dedic timpul temelor, proiectelor sau acțiunilor de voluntariat. Nu simt oboseala, deoarece mă simt inspirată și motivată să contribui în comunitatea mea!”, a declarat recent Violeta Bănică, într-un interviu pentru Ego.ro.