Studenta pentru care durul Christian Sabbagh și-a lăsat nevasta: „E adevărat că am o iubită și suntem la început de relație”. Scandalul din spatele ultimei căsnicii a prezentatorului Kanal D

Viața sentimentală a lui Christian Sabbagh este una complexă, marcată de mai multe căsnicii și întorsături neașteptate. Jurnalistul a parcurs trei căsnicii, iar ultima dintre ele a stârnit numeroase speculații, fiind vehiculat că ar fi renunțat la a doua soție pentru a treia.

Prima căsnicie a lui Christian Sabbagh rămâne în mare mister, cu puține informații disponibile. Despre a doua soție, Louise, se știe că a fost partenera lui de viață timp de 10 ani, până la divorț. Actuala soție, Iulia, este cea de-a treia, iar diferența de vârstă de 19 ani dintre ei a atras atenția.

Căsnicia cu a doua soție, Louise, a fost tumultoasă, marcată de certuri și împăcări repetate, dar și de o relație paralelă cu o femeie mult mai tânără. Despărțirea de Louise a fost inevitabilă, iar Christian Sabbagh a început o nouă relație cu Iulia, studenta care i-a furat inima și ulterior a devenit soția lui.

Cei doi s-au cunoscut în Istanbul, unde Iulia era rezidentă la medicină și model. Cucerit de frumusețea și naturalețea ei, Christian Sabbagh a fost imediat atras, iar povestea lor de dragoste a început să prindă contur. În 2017, au decis să își unească destinele prin căsătorie, iar diferența de vârstă nu a fost niciodată un obstacol. Dragostea lor a fost răsplătită cu doi copii.

Viața amoroasă a lui Christian Sabbagh este o poveste complexă, marcată de întorsături surprinzătoare și de întâlniri care au schimbat cursul vieții sale.