Ultima oară când a apărut la televizor era doar o fetiță și interpreta cântece alături de tatăl ei

Este un moment de sărbătoare pentru familia celebrului cântăreț român, Cătălin Crișan. Fiica lui, Daria, la doar 19 ani, a fost admisă la prestigioasa Facultate de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Cu toate că avea opțiuni în domeniul artistic, Daria a ales să își urmeze pasiunea pentru medicină, inspirată fiind de cariera mamei sale, Lucia.

Daria, care este cunoscută pentru pasiunile sale diverse, de la teatru la modeling, și-a anunțat succesul academic printr-o postare pe Facebook, care a adunat rapid sute de aprecieri și felicitări din partea prietenilor și admiratorilor. În ciuda talentului său evident pentru muzică și performanță scenică —

Daria este deja o prezență constantă în producțiile Teatrului ‘C. Tănase’, unde își etalează abilitățile de actriță și solistă — decizia ei de a urma medicina demonstrează o dedicație impresionantă pentru studiu și o dorință de a contribui în mod semnificativ la societate.

Daria este, fără îndoială, un exemplu de urmat pentru tinerii care îmbină multiple interese și talente. Alegerea ei de a prioritiza educația medicală peste o carieră deja promițătoare în domeniul artistic subliniază un angajament profund pentru aspirațiile sale profesionale și personale.

Cu sprijinul familiei sale, este bine echipată să excelleze în domeniul medical, mergând pe urmele mamei sale, în timp ce păstrează o legătură strânsă cu lumea artistică.