De la anonimat la celebritate: Povestea celui care a pășit alături de Teo Trandafir acum 17 ani

Puțini mai recunosc băiatul din imagine astăzi. La momentul în care acea fotografie a fost capturată, el cu siguranță nu avea habar că va ajunge atât de departe. Imaginea a fost postată pe contul personal de Instagram al colegei sale, Teo Trandafir. Da, este vorba despre Bursucu!

Pe atunci, Bursucu era un tânăr dansator pasionat și un admirator dedicat al celebrei prezentatoare TV. Nici prin gând nu-i trecea că într-o bună zi va avea ocazia să lucreze alături de idolul său.

Viața lui Adrian Cristea, cunoscut și sub numele de Bursucu, a suferit o schimbare radicală odată ce a participat la emisiunea “Dansez pentru tine” ca și coregraf. Aici și-a descoperit dragostea pentru lumea televiziunii.

Astăzi, soarta l-a adus pe Bursucu într-o colaborare strânsă cu Teo Trandafir, pe care o admirase încă din tinerețe. Acum, el nu mai este doar un simplu fan al vedetei, ci colegul său de emisiune. Cei doi prezintă împreună emisiunea “Teo Show”, difuzată de Kanal D.

Bursucu este acum un prezentator TV cunoscut și se bucură de o familie fericită. El este împreună cu Andreea de ceva vreme, împreună cu care au o fetiță. Nașa micuței este chiar Teo Trandafir, colega lui de emisiune.

Chiar dacă în copilărie visul lui cel mare era să devină fotbalist, Adrian Cristea a devenit un coregraf foarte apreciat și un cunoscut om de televiziune.

Pasiunea pentru lumea spectacolului a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă, când a devenit membru al grupului Meloritm, la Palatul Copiilor din București. La doar 7 ani, Bursucu a început să își croiască drumul în lumea televiziunii. Apoi, la vârsta de 12 ani, s-a înscris la o școală de dans, iar talentul său a fost rapid recunoscut și apreciat, participând la diverse competiții și câștigând medalie după medalie.