Carmen Brumă a împărtășit secretul unui corp de invidiat: ”Nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara”

La vârsta de 44 de ani, Carmen Brumă emană o formă fizică impresionantă. Partenera lui Mircea Badea a împărtășit recent secretul său pentru menținerea unei astfel de siluete și a dezvăluit alimentul său secret, pe care îl consumă de mai multe luni.

Carmen Brumă este un susținător fervent al unui stil de viață sănătos și a oferit de-a lungul timpului sfaturi utile pentru a ajuta multe femei să scape de kilogramele în plus.

Aceasta a dezvăluit că unul dintre secretele ei constă în consumul de miere de manuka, recunoscută pentru proprietățile sale benefice, printre care se numără acțiunea antibacteriană, antivirală, antiseptică și antiinflamatorie.

“Pentru a-ți stimula pofta de mâncare dimineața, evită să consumi alimente cu 4 ore înainte de culcare seara. Primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineața este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol.

După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu consum miere de manuka de câteva luni, câte o linguriță în fiecare dimineață, pentru a-mi întări sistemul imunitar. Este un antibiotic natural foarte puternic, cu efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și este folosit pentru ameliorarea unor probleme de sănătate”, a dezvăluit Carmen Brumă într-un interviu pentru Click.

Carmen Brumă a mărturisit că, în perioada liceului, a avut o greutate aproape de 90 de kilograme, iar această experiență i-a adus beneficii neașteptate.

“Una dintre cele mai bune experiențe din viața mea a fost să fiu supraponderală. Aveam aproape 90 de kilograme. Pentru mine, a fost o lovitură să plecăm în Moscova, pentru că eu visam la America. Când am plecat, am căzut într-o depresie, fără să îmi dau seama. M-am refugiat în mâncare și am ajuns să cântăresc peste 30 de kilograme în plus.

Nu mi-am dat seama atunci cât am luat în greutate. Șocul a venit când am încercat să port niște blugi și nu am reușit să îi închid mai sus de genunchi”, a mărturisit Carmen Brumă.