Transformare Radicală: Liliana Ștefan După Despărțirea de Dan Bittman

După 25 de ani de relație cu Dan Bittman și trei copii minunați în spate, Liliana Ștefan a luat decizia de a-și reinventa complet viața după despărțirea lor din 2016. Deși legați pe viață prin cei trei copii, fiecare a ales un drum propriu. În timp ce Bittman a rămas dedicat muzicii, Liliana Ștefan a explorat noi direcții atât în plan fizic, cât și profesional.

Transformarea lui Liliana Ștefan a fost radicală, atât în interior, cât și în exterior. A abordat activități noi, devenind psiholog și terapeut, dar și reînviorând o pasiune veche și profundă. Proiectul artistic “Cutiuța Muzicală” a adus o nouă direcție în viața ei, aducând recunoaștere și bucurie multor copii. Liliana a regizat spectacolul “Cutiuța Muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, un eveniment dedicat celor mici, care a avut un succes răsunător la Teatrul Muzical Ambasadorii din București.

Înaintea premierei de amploare a spectacolului, Liliana Ștefan a adoptat și o schimbare radicală de look. A devenit tot mai blondă, tăindu-și părul mai scurt și adăugând șuvițe. Transformarea ei a fost atât de surprinzătoare, încât chiar ea a fost amuzată de rezultat, remarcând că „am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă”.

Cu vârsta de 54 de ani, Liliana Ștefan a fost mereu o prezență discretă, naturală și feminină. Schimbarea ei de look, de la brunet la blond, a evidențiat o transformare evidentă și curajoasă.

Despărțiți din 2016, Dan Bittman și Liliana Ștefan rămân părinții a trei copii minunați. Deși solistul a recunoscut public despărțirea abia în 2020, aceasta a fost o situație dureroasă pentru ambii părinți. Într-un interviu pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”,

Bittman a mărturisit că Liliana a fost cea care i-a dat scopul și că a fost spatele lui în toate împrejurările, recunoscând responsabilitatea pentru deteriorarea relației. Chiar dacă drumurile lor s-au separat, amintirile și legăturile părintești rămân puternice între cei doi.