Adela Popescu, dezvaluiri despre fiica ei. „Nu vreau sa iau secretul in mormant

Îndrăgita prezentatoare TV Adela Popescu a uimit pe toată lumea cu dezvăluirile despre… fiica ei, făcute în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV. Deși Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au trei copii împreună, toți băieți, actrița a făcut o mărturisire surprinzătoare referitoare la o fată din viața sa.

Înainte ca o invitată să intre în platou, Adela Popescu a dezvăluit un “secret” care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cu un ton care oscila între glumă și seriozitate, prezentatoarea, mamă a trei copii, a rostit câteva cuvinte care au șocat fanii.

“Am o fată”, a spus ea în mod neașteptat, adăugând că este vorba despre Jennifer Dumitrașcu, tânăra care i-a fost fiică în celebrul serial “Îngerașii”. Această confuzie a generat un val de surpriză și curiozitate printre fanii și telespectatorii emisiunii.

Jennifer Dumitrașcu, cunoscută acum sub numele de Jennifer 911, a crescut și s-a dezvoltat, orientându-se mai mult spre muzică decât spre actorie. Desigur, această mărturisire a adus o lumină nouă asupra unei părți mai puțin cunoscute din viața și cariera Adela Popescu.

În timp ce Adela a fost mereu prezentă în lumina reflectoarelor ca o prezentatoare TV iubită și respectată, puțini știu că ea a trecut prin momente dificile la începutul carierei sale. Într-un podcast, ea a dezvăluit că munca asiduă și presiunea au dus la atacuri de panică și anxietate, iar lupta ei cu aceste probleme a fost una grea și îndelungată.

Despre perioada grea prin care a trecut, Adela a spus: “Am descoperit, în timp, că de fapt erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn… Am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor.”

Astfel, dezvăluirile despre fiica ei în cadrul emisiunii au fost un moment surprinzător și emoționant, aducând în prim-plan și alte aspecte ale vieții și carierei sale.