Veste excelentă despre Florin Piersic. Care este situația actuală a actorului adorat de milioane de români

Florin Piersic, una dintre cele mai mari figuri ale teatrului și cinematografiei românești, în vârstă de 88 de ani, a fost internat de urgență într-un spital din Cluj-Napoca după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Institutului Inimii din Cluj-Napoca, starea sa este stabilă, iar în prezent se află sub tratament medicamentos în secția de Cardiologie a spitalului.

Familia actorului a solicitat ca detaliile privind starea sa de sănătate să nu fie divulgate, conform precizărilor făcute de reprezentanții spitalului, potrivit news.ro.

Operația de urgență la genunchi a avut loc pe 29 aprilie, după ce Florin Piersic a resimțit probleme de sănătate la finalul unui spectacol. Ulterior, a fost internat la secția de ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca și continuă să fie supravegheat de medici.

Conform ultimelor informații, infecția din organismul său a ajuns la stentul cardiac, motiv pentru care a fost transferat la secția de Cardiologie.

Deși operația a decurs bine, vârsta înaintată a actorului impune necesitatea unei monitorizări medicale constante. Florin Piersic rămâne internat în secția de Ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, unde primește îngrijire și tratament adecvat pentru a se recupera.

În ciuda problemelor de sănătate, Florin Piersic și-a manifestat în mod constant pasiunea pentru arta scenică, fiind activ pe scenele teatrelor și participând la diverse evenimente culturale. Prezența sa la evenimente dedicate Zilei Mondiale a Teatrului demonstrează atașamentul său continuu față de lumea artistică și dedicarea sa pentru această formă de expresie culturală.