Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie Sotul ei a dat vestea: “Nu mi-e rusine”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat recent publicității niște declarații care au stârnit controverse în spațiul public. Cei doi proaspeți căsătoriți au ales să nu urmeze studii universitare, preferând să se concentreze pe carierele lor muzicale. Motivația acestei decizii a fost explicată în mod direct chiar de către cântărețul Edward Sanda.

“Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta, nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica”, a subliniat Edward Sanda în cadrul unei emisiuni la Antena Stars.

Cleopatra Stratan a împărtășit aceeași viziune în legătură cu studiile superioare. “În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia, pe parcursul anilor, o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Această decizie a venit ca urmare a dorinței lor de a se dedica complet carierelor lor muzicale, fără a fi împiedicați de obligațiile academice suplimentare. Cu toate acestea, ambii păstrează ușa deschisă pentru o eventuală continuare a studiilor în viitor, în special în domenii care se leagă de pasiunea lor pentru muzică.

Sărbătorile de iarnă din acest an sunt deosebite pentru Edward și Cleopatra, fiind primele pe care le petrec împreună ca soț și soție. Cuplul, care formează o pereche de aproape doi ani, și-a unit destinele într-o ceremonie intimă vara aceasta, la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chișinău.