Cristina Ciobănașu dezvăluie planurile de căsătorie

După doi ani de relație plină de iubire cu Alexandru, Cristina Ciobănașu, prezentatoarea adorată de la Happy Channel, a decis să împărtășească fanilor vestea mult așteptată despre căsătorie. Surpriza a fost una de proporții, iar entuziasmul este la cote maxime printre admiratorii cuplului.

Pentru Cristina, așteptarea pentru un inel de logodnă a fost plină de emoție și anticipare. Cu toate acestea, în loc de un inel de logodnă, Alexandru i-a dăruit două inele, dar niciunul nu era cel pe care îl aștepta. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și așteaptă momentul în care va primi întrebarea mult așteptată și va putea purta cu mândrie rochia de mireasă.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Cu toate că este discretă în ceea ce privește relația lor, vedeta de la Happy Channel nu postează des imagini cu Alexandru Mureșan.

Pe lângă așteptarea pentru inelul de logodnă, Cristina a fost profund impresionată de un gest făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Ca medic stomatolog, Alexandru i-a făcut un cadou special, un lanț cu pandantiv de la un brand renumit, achiziționat din Statele Unite ale Americii, demonstrându-i astfel dragostea sa prin gesturi mărunte, dar pline de semnificație.

„Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s, nu mă așteptam. Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pentru sursa menționată anterior.

Cu toate acestea, fanii și admiratorii Cristinei Ciobănașu rămân cu sufletul la gură, așteptând următoarele detalii despre planurile de viitor ale cuplului. Ei sunt martorii unei povești de iubire demne de un basm modern și nu pot să nu se bucure și să fie nerăbdători să afle ce rezervă viitorul pentru cei doi îndrăgostiți.