Nepoata lui Nicolae Ceausescu arata senzational in costum de baie! Frumoasa Alexandra este studenta la Arhitectura, unde studiaza designul interior!

Alexandra Ceaușescu, singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu care mai trăiește, a atras atenția prin discreția sa și prin pasiunea pentru designul interior. Fiica lui Valentin Ceaușescu, Alexandra a crescut departe de ochii publicului, încercând să-și păstreze viața privată cât mai retrasă posibil.

La vârsta de 20 de ani, Alexandra este descrisă ca fiind o tânără extrem de atrăgătoare, cu un cerc restrâns de prieteni, în mare parte foști colegi de la Scoala Centrala, pe care a absolvit-o în vara anului 2015. Aceasta a fost surprinsă în diverse ipostaze în timpul vacanțelor petrecute alături de prieteni, fiind adesea fotografiată în cadre relaxante sau în costum de baie.

Cu toate acestea, ceea ce o diferențiază pe Alexandra în ochii celor din anturajul său este pasiunea sa pentru designul interior. Studiază arhitectura și și-a manifestat talentul în crearea de schițe și proiecte pentru interioare de apartamente. Prietenii o laudă pentru abilitățile sale în acest domeniu, iar Alexandra pare să fie încântată de posibilitățile pe care le oferă această carieră.

În contrast cu familia sa care a fost întotdeauna în atenția publicului, Alexandra Ceaușescu preferă să își păstreze viața discretă și să se concentreze pe pasiunile și interesele sale personale. Este un exemplu al modului în care descendenții unei figuri istorice importante pot urma un drum propriu, departe de lumina reflectoarelor și a prejudecăților.