DISPERATĂ, GINA PISTOL A AJUNS LA PSIHOLOG: “ÎMI VINE SĂ STRIG ȘI SĂ ÎNJUR

Gina Pistol și-a schimbat radical viața odată cu venirea pe lume a fiicei sale, Josephine. Fosta vedetă a Antenei 1 a decis să își ia o pauză de la toate proiectele în care era implicată și să își dedice întregul timp familiei sale. Chiar dacă a fost hotărâtă să nu piardă niciun moment important din viața micuței Josephine, Gina a încercat totuși să nu se neglijeze.

Partenera lui Smiley a povestit recent pe pagina sa de Instagram cum reușește să facă față tuturor provocărilor care au venit odată cu rolul important de mamă. Ea s-a considerat o femeie împlinită, avându-și visul de a avea un copil realizat alături de Smiley.

Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar momentele din intimitatea lor, pe care le împărtășesc cu fanii în mediul online, sunt dovezi clare ale acestui fericit parteneriat.

Chiar și în situații dificile, cei doi s-au sprijinit necondiționat. De când Gina Pistol a născut-o pe fiica lor, Smiley a fost un real ajutor pentru ea.

Chiar dacă are un program încărcat, Smiley își face întotdeauna timp pentru a se implica în activitățile și programele fiicei lor. Astfel, Gina își poate găsi timp și pentru alte activități care o relaxează.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit că una dintre metodele care au ajutat-o să facă față situațiilor mai puțin plăcute pe care le-a întâlnit de când este mamă este vizita la psiholog. Ea și-a dorit să își schimbe viața în bine, astfel încât fiica ei să aibă parte de un părinte sănătos și fericit.

De asemenea, Gina a reluat antrenamentele la sală, chiar dacă îi este greu să se țină de acest program. Cu toate acestea, datorită ambiției sale, reușește mereu să își atingă obiectivele. Ea a mărturisit că, de multe ori, își găsește singură scuze să nu meargă la sală, dar, odată ajunsă acolo, îi este greu în timpul antrenamentului, însă nu renunță.

După terminarea antrenamentului, se simte mândră și încărcată de energie pozitivă. Chiar dacă este un proces dificil, Gina este determinată să își mențină ritmul și să își ofere timp și pentru propria sănătate și bunăstare.