Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, scandal de proporţii în sediul Poliției Snagov

“Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.

Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară “, a spus Anamaria Prodan după audieri.

Update 22:30: Anamaria Prodan s-a întors la secţia de poliţie şi a precizat că fiul minor nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Mai exact, acesta a declarat că fiul său minor se afla la antrenamente şi ar fi venit acasă fix în momentul în care s-a iscat scandalul dintre ea şi fostul soț. Marcat de cele întâmplate, copilul ar fi declarat că nu mai vrea să-și mai vadă tatăl.

Update 22:00. Poliţia a emis 2 ordine de protecţie provizorii şi au întocmit 2 dosare penale pe numele antrenorului echipei Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf, pentru violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Potrivit IPJ Ilfov, “la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se mai arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, scandal de proporţii în sediul Poliției Snagov: “M-a luat de păr și m-a târât”

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria a continuat în această seară la sediul Poliției Snagov.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă