A ajuns la un acord! Unde a fost angajată Teo Trandafir după ce a fost eliberată de Kanal D

Teo Trandafir, prezentatoarea TV celebră, și-a schimbat direcția după încheierea producției emisiunii Teo Show, generând o golire în programul postului TV Kanal D.

Reconfigurările majore planificate de conducerea trustului turcesc au dus la o decizie surprinzătoare pentru telespectatori, iar echipa de producție a emisiunii, împreună cu Teo Trandafir, au fost afectați de această schimbare bruscă.

Cu toate acestea, Teo Trandafir nu a părăsit complet Kanal D, ci a optat pentru o altă oportunitate în cadrul aceluiași post TV. Ea a luat drumul către Radio Impuls, unde va fi co-prezentatoare alături de Mihai Hînda în emisiunea “Bară la bară”, ce va fi difuzată de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00. Legătura de prietenie îndelungată dintre cei doi a constituit motivul principal al acestei alegeri, iar acum sunt încântați să înceapă această nouă colaborare.

Anunțul acestei schimbări a fost făcut de CANCAN.RO la sfârșitul lunii august, iar Teo Trandafir a confirmat ulterior că va face parte din echipa Radio Impuls.

“Este o adevărată bucurie să prezint o emisiune la radio alături de Mihai Hînda! Ne cunoaștem de multă vreme, suntem prieteni, iar sincronizarea noastră este esențială pentru a oferi ascultătorilor noștri o atmosferă plină de energie și relaxare.

Abia așteptăm să începem această călătorie minunată împreună, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir.

Începând din săptămâna viitoare, Teo Trandafir va fi prezentă la radio în fiecare zi. “Faptul că vom putea fi alături de Teo Trandafir în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00, va fi cu siguranță unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate în cei 10 ani de radio. Vom avea invitați, premii, hituri și multe alte surprize pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a transmis și Mihai Hînda.