Blestemul Madalinei Manole: Revelația uluitoare a Mariei Dragomiroiu înainte de decesul cantaretei

Maria Dragomiroiu a dezvăluit detalii cutremurătoare despre ultima perioadă din viața Madalinei Manole în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, “40 de Întrebări”.

Solista de muzică folclorică a vorbit despre legătura strânsă pe care o avea cu Mădălina Manole și a adus în prim plan o confesiune șocantă făcută de regretata artistă.

Potrivit mărturisirilor Mariei Dragomiroiu, Mădălina Manole credea că familia ei este urmărită de un blestem și că acesta avea să ducă la o tragedie.

Fata cu părul de foc, așa cum era cunoscută, simțea că destinul ei era unul funest și că nimeni din familie nu a intervenit la timp pentru a evita deznodământul tragic.

Maria Dragomiroiu a subliniat că Mădălina suferea de depresie și că familia ei nu a oferit suficient sprijin pentru a o ajuta să iasă din starea dificilă în care se afla de ceva timp. Mai mult decât atât, ea a adăugat că soțul Mădălinei nu ar fi iubit-o suficient, iar cântăreața nu a avut un sprijin moral real în jurul ei.

Cu regret și durere în suflet, Maria Dragomiroiu a exprimat părerea că familia și cei apropiați lui Mădălina nu au reușit să ofere susținerea necesară pentru a salva viața îndrăgitei artiste.

Ea și-a amintit cu emoție de legătura specială pe care o avea cu Mădălina și a subliniat că aceasta a fost o sursă de învățătură și încurajare reciprocă.

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole cu zece ani în urmă, în momentul tragic al despărțirii, a rămas o mărturie a durerii și a sufletului său sensibil.

În scrisoarea sa, ea și-a exprimat recunoștința față de familie și a cerut iertare pentru gestul său, exprimând regretul și durerea profundă pentru situația în care se afla.