Artistul Constantin Enceanu, La Un Pas Să Divorțeze! ”Nu O Să O Iert Toată Viața

Artistul Constantin Enceanu a fost sincer într-o apariție televizată, dezvăluind momentul delicat în care s-a simțit aproape de a pune capăt mariajului său cu femeia alături de care a trăit ani de zile. Motivul care l-a făcut să se gândească la divorț a fost legat de un subiect sensibil: copiii.

În timpul emisiunii, Constantin Enceanu a mărturisit că a avut un moment în care a fost tentat să divorțeze de soția sa, o femeie pe care o iubește profund și alături de care a avut o relație de lungă durată. Acest moment tensionat s-a ivit dintr-un motiv aparent simplu, dar profund pentru artist: dorința de a mai avea copii.

Cu toate că cei doi aveau deja o fiică, artistul își mai dorea un copil, însă această dorință nu a fost împărtășită de partenera sa de viață. Constantin Enceanu și-a exprimat dezamăgirea și furia în legătură cu această decizie, afirmând că nu va putea să o ierte niciodată pentru refuzul de a mai avea copii.

Însă, în ciuda momentelor tensionate și a dificultăților întâmpinate în căsnicia lor, artistul a găsit liniștea în gândul că fiica sa le-a dăruit doi nepoți, aducând bucurie în familia lor.

Acest lucru l-a ajutat să-și regăsească echilibrul și să accepte situația așa cum este, chiar dacă visul său inițial de a avea o casă plină de copii nu s-a realizat conform așteptărilor.

Prin dezvăluirea acestei experiențe personale, Constantin Enceanu a arătat că viața de cuplu poate fi presărată cu momente dificile și că fiecare relație are propriile provocări. Totuși, a subliniat și importanța găsirii unui echilibru și a acceptării, indiferent de obstacolele întâmpinate.