Andreea Bălan se mândrește foarte mult cu Victor Cornea

Andreea Bălan și-a exprimat public dragostea și mândria pentru partenerul său, Victor Cornea, în urma succeselor acestuia în lumea tenisului. Pe platformele de socializare, ea a transmis un mesaj sincer și plin de admirație, însoțit de imagini cu familia lor și cu trofeele câștigate de Victor. Reacțiile prompte ale fanilor au fost de felicitare și apreciere pentru performanțele sportive ale lui Victor.

Victor Cornea, clasat în top 100 mondial la tenis, a obținut recent câteva realizări notabile, iar partenera sa, Andreea Bălan, a evidențiat și apreciat acest lucru. Ea a postat pe Instagram un mesaj plin de emoție și iubire pentru iubitul ei, însoțit de fotografii cu familia lor și cu trofeele câștigate de Victor. Reacțiile pozitive ale fanilor la declarația Andreei Bălan au inclus felicitări și cuvinte de încurajare pentru sportiv.

Comentariile primite la postarea artistei au fost încurajatoare și pline de felicitări pentru Victor Cornea, evidențiind, de asemenea, aprecierea pentru frumoasa lor familie alături de Andreea Bălan. Gestul Andreei de a-și arăta susținerea publică pentru partenerul ei în reușitele sportive demonstrează încă o dată stabilitatea relației lor și respectul reciproc pe care-l împărtășesc.

Andreea Bălan este prezentă la evenimentele de susținere pentru Victor Cornea, exprimându-și deschis emoțiile și gândurile legate de cariera și succesele sportive ale partenerului său. Călătorind împreună la competiții în diverse țări, Andreea a avut oportunitatea să vadă dedicarea și efortul pe care Victor le investește în antrenamente și competiții.

Într-un mesaj plin de apreciere și recunoștință, Andreea Bălan i-a transmis public partenerului său că este mândră de realizările sale și îi mulțumește pentru dragostea autentică și minunată pe care o împărtășesc. “Mie nu îmi e greu, pentru că și eu am disciplină și o oarecare performanță în show-urile pe care le fac și înțeleg ceea ce face el. Poate de aceea ne și potrivim”, a spus Andreea Bălan.

Gesturile de susținere și afecțiunea pe care Andreea le arată în mod deschis lui Victor Cornea evidențiază respectul și compatibilitatea lor. Victor Cornea se bucură de sprijinul și susținerea totală a Andreei Bălan, iar succesele sale în tenis sunt întâmpinate cu entuziasm și emoție de către artistă.

Legătura lor solidă și sentimentele sincere pe care le exprimă public demonstrează că dragostea și admirația lor sunt evidente pentru toți cei din jur, transformând cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea într-un exemplu de iubire și susținere reciprocă.