Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate. „Ea și-a înșelat toți bărbații”

Angela Similea, o figură marcantă în lumea muzicală românească, a fost recent acuzată de fostul ei soț, Sorin Movileanu, de infidelitate și de influențare negativă de către mama ei, Gherghina.

Dezvăluirile au venit din partea chitaristului, care a fost al doilea soț al artistei și cu care a avut un fiu, numit tot Sorin. Relația lor s-a încheiat cu divorțul, iar Angela s-a recăsătorit cu afaceristul olandez Jan Hilgen, care a și înfiat fiul ei.

Cu patru căsătorii la activ, Angela Similea a trecut prin relații tumultoase, inclusiv cu Andi Constantin (electrician) și Victor Surdu (om politic), alături de cei menționați anterior. Dezvăluirile lui Sorin Movileanu au adus în discuție aspecte controversate ale vieții artistei, subliniind o presupusă lipsă de fidelitate și influența negativă a mamei sale.

Movileanu a povestit cum s-au întâlnit la un turneu, inițial într-o atmosferă plăcută, iar apoi relația lor s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Cu toate acestea, acuzațiile sale împotriva Angelei Similea au fost dure, sugerând că aceasta ar fi fost o persoană rea, egoistă și infidelă cu toți partenerii săi. El a susținut că banii au fost mereu o prioritate pentru ea și că nu a ezitat să-și înșele partenerii.

În prezent, Angela Similea trăiește discret în America de mai mulți ani, alături de fiul ei, Sorin Hilgen.

Cu toate acestea, la 76 de ani, artista nu are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, continuând să se implice în evenimente artistice și să-și viziteze periodic familia din România. Recent, a fost remarcată la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, unde s-a întâlnit cu alte figuri emblematice ale scenei artistice românești.