Mihai Voropchievici Horoscop Special. Zodiile binecuvântate de Dumnezeu conform celui mai vechi horoscop românesc

“Horoscopul românesc vechi: Nativii binecuvântați de Dumnezeu, dezvăluiți de Mihai Voropchievici”

Mihai Voropchievici a dezvăluit recent cel mai vechi zodiac românesc, bazat pe tradițiile străvechi și cunoștințele înțelepte ale călugărilor de odinioară.

IANUARIE – Zodia Tapului: Cei născuți în ianuarie sunt afectuoși și respectă promisiunile. Pot fi energici și violenți, dar și blânzi și toleranți. Cu timpul, pot deveni irascibili.

FEBRUARIE – Zodia Udatorului: Persoanele născute în februarie au inclinații artistice și sunt dornice să învețe. Se pot bucura de averi mari și de viața din plin abia după vârsta de 30 de ani.

MARTIE – Zodia Pestilor: Cei născuți în martie sunt schimbători precum vremea, dar au și o deschidere spre învățătură. Pot fi energici și se pot calma rapid, dar le lipsește adesea prudența.

APRILIE – Zodia Berbecului: Berbecii sunt stârniti la vrajba și razboi, pe care adesea le și câștigă. Ambițioși și devotați în muncă, au noroc la bani.

MAI – Zodia Taurului: Taurii sunt familisti și au aptitudini antreprenoriale. Pot investi banii cu înțelepciune și pot avea succes financiar.

IUNIE – Zodia Gemenilor: Gemenii sunt firi nestatornice, atrase de tot ce le face cu ochiul. Au inclinație spre filozofie și arte și vor avea parte de multe călătorii în viață.

IULIE – Zodia Racului: Racii sunt sensibili și se multumesc adesea cu puțin. Iubesc cu pasiune și sunt gata să facă fapte bune pentru cei dragi.

AUGUST – Zodia Leului: Leii sunt inteligenți și buni strategi. Preferă corectitudinea și dreptatea și își vor fauri soarta departe de casa natală.

SEPTEMBRIE – Zodia Fecioarei: Fecioarele sunt preocupate de învățătură și pot avea norocul influențat de oamenii din viața lor.

OCTOMBRIE – Zodia Cumpenei: Cumpenii sunt sinceri și iubitori de dreptate, dar pot fi trădați de prieteni. Se pot căsători din interes, nu din iubire.

NOIEMBRIE – Zodia Scorpiei: Scorpii sunt impulsivi și greu de stăpânit, dar pot avea noroc la bani. Unii dintre ei regretă alegerile făcute mai târziu în viață.

DECEMBRIE – Zodia Arcasilor: Arcasii sunt binecuvântați de Dumnezeu și au puterea de a-i motiva pe cei din jur. Pot avea esecuri sentimentale, dar asta nu îi împiedică să fie fericiti.

1 / 2